25 Ağustos 2013 Pazar

LİDER BURÇLARI TANIYALIM !


 
Liderlik özelliği, her burçta bulunmaz. Ancak LİDERLİK aşağıdaki dört burcun en belirgin davranış biçimidir. Onlar her konuda en önde olmayı seven, lider vasıflı, bağımsız ve takip edilmeyi isteyen kişilerdir. Onlar bir projeyi veya fikri üstlendiklerinde, başarana kadar mücadele ederler. Çevik ve hareketli tavırları, heyecanlı ve yüksek konuşmalarından kendilerini belli ederler. Güçlü yanlarını göstermekten hoşlanırlar. Şimdi bu dört burcu merak mı ettiniz? İşte size lider dört burç: 
Koç (21 Mart - 19 Nisan): Sabırsız olan Koç insanları, enerjik ve canlıdırlar. Kararlılık ve soğukkanlılık en dikkat çeken özellikleri arasındadır. Tüm dünyayı tek başına fethetmek inançları vardır. Risk almayı severler ve onlar lider özelliğindedirler.   
Yengeç (22 Haziran-22 Temmuz): Su grubunun lider ruhlu burcu olan Yengeç insanları,  Koç kadar ateşli bir liderlik özelliğine sahip olmasalar da, daha duygusal ve bilgili tavırlarıyla bir lider niteliği taşırlar. İyi analiz yapabilen ve şefkatli tavırlarıyla sizi ikna edebilen insanlardır. Onlarla bir kavgaya gider gibi hararetli yürümezsiniz ama peşinden sessizce takip edersiniz. 
Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): hava grubunun lideri olan terazi insanları arabuluculuğu temsil ederler. Onların biraz otoriter ve yetkili bir sosyal konumları vardır. Karşılarındakini büyüleyen bir tavırları ve ilişkileri kontrol eden bir doğal davranış biçimleri vardır. Genel anlamda savaşçı bir lider değildir ancak adaletin sağlanması ve insanların bir uyum içine girmeleri gerekirse, Terazi insanı bunu saygınlığıyla başaracaktır.  
Oğlak (22 Aralık-19 Ocak): o bir görev insanıdır. Sonuç odaklı davranır. Bir görevi yerine getirmek için canla başla çalışır ve iyi bir planlayıcıdır. Onlar için hayat gümüş bir tepside sunulmaz, her zaman çalışarak ve öğrenerek, ter dökerek başarmak mümkündür. O yüzden deneyimli ve asil bir duruşu vardır. Onunla birlikte hareket etmekten mutlu olursunuz.

Hiç yorum yok: