16 Ağustos 2013 Cuma

İNDİRİMDEN NE ALSAK ?

Alışveriş için en güzel dönemdeyiz. Ağustos ayı ile birlikte mağazalar %70  indirim uygulamaya başladı .Bizde indirimler sayesinde hem trendleri takip ederek  hem de sonbahara yatırım yaparak yaz döneminde görüp beğendiğimiz pek çok ürüne sahip olabileceğiz.Pe ki indirimden ne almalıyız? Tabii ki bu sorunun cevabı için aklınızda pek çok seçenek gelse de yine de siz klasik parçalardan şaşmayın ve trendlerin gerisinde kalmadan şıklığınızı tamamlayın. İşte size bir kaç öneri :
 
 1*Siyah elbise Klasik bir parçanın yeri ve zamanı olamaz ister gece ister gündüz giyin fark etmez bu tarz bir siyah elbise hayat kurtarıcıdır.


2*Kırmızı çanta :İşlevsel olması nedeniyle bu tarz bir çanta her zaman yanınızda olmalıdır. Hele ki kırmızı olursa gündüz farklı amaçlarla da rahatlıkla kullanabileceksiniz. Modası hiç geçmez

3*Babet :Yazın kullandığımız sandaletlerden sonbahardaki ayakkabılara geçişin en kolay yolu ara dönemde babet giymektir. Bu nedenle rengi ne olursa olsun bir tane yedeklemekte fayda var
 
 
 
 
 

4*Kot yelek :Modası hiç geçmeyen parçalardandır. Sonbaharın hüznü çökmeye başlayınca soğuyan akşamlar için iyi bir alternatif yaratırlar. Yıllarca giyebilirsiniz.

 5*Şapka: İstediğiniz tarz bir şapka hem sizi yazın güneşten korur hem de yazın yakaladığınız trend imajınızı sonbaharda da devam ettirebilirsiniz. iyi bir alternatif oluşturabilir.

5*Rüzgarlık: Sonbahar yada ilkbahar fark etmez her bahar rahatlıkla giyebileceğiniz  bu tarz bir mont ile baharda hiç üşümezsiniz.
 

6*Şort: Bu senenin modası bildiğiniz gibi puantiye ve kot şort , o zaman sizde hiç tereddüt etmeden bu modanın takipçisi olarak puantiyeli bir kot şort alıp bunu önümüzdeki yaza yatırım yapın.
7*Aksesuar: Bu yazın olmazsa olmazları arasında renkli ve abartılı takılar kolyeler ve deri bileklikler vardı. Sizde kendi zevkinize göre bir model seçerek bu rengarenk dünyaya katılabilirsiniz.

 

 8*Fular: Bu yaz ve her mevsim benimde vazgeçilmezlerim arasında eşarplar gelir. Her renk olsa her gün takabilir,her kıyafetime ayrı bir fular kullanabilirim. Çok şık duran bu aksesuardan da daha ince  ve kot ile de kullanabileceğiniz bu model gibi birini seçerseniz hiç pişman olmazsınız. Ve sürekli kullanırsınız.

Hiç yorum yok: