17 Ağustos 2013 Cumartesi

İLK RANDEVUDA NE GİYMELİ !


İlk randevu önemlidir. O muhteşem heyecanla insan ne yapacağını bilemez ve pek çok hata yapabilir. İlk randevu heyecanını daha kolay atlatabilmek için size yardımcı olacak, stiliniz konusunda sizi hataya düşürmeyecek moda tüyolarını bir kez daha gözden geçirelim;

 
 

 
Rahat kıyafetler seçin Bazen sadece modaya uymak adına, çok rahatsız giysiler giyebiliriz. Özellikle de ilk buluşmada bu hatadan kaçınmalısınız. Çok muhteşem bir elbise giydiğinizi ama gece boyunca rahatsızlık verdiğini düşünün. Aşırıya kaçan görüntünüzü evde bırakın. Kendinizi içinde en rahat hissettiğiniz, vücudunuza en uygun olan ve fiziksel özelliklerinizi en iyi şekilde ortaya koyan kıyafetler tercih edin.
Aşırıya kaçmayın Eğer ilk buluşmanız ise, büyük ihtimalle sevgili adayınızı etkilemek için elinizden geleni yapacaksınız demektir. Bu etkiyi, çok abartılı saçlar, ağır bir makyaj, derin göğüs dekoltesi, çok yüksek topuklu ayakkabılar giyerek sağlayamazsınız, tam tersi birlikte olduğunuz erkeğin sizin hakkınızda yanlış bir izlenime kapılmasına sebep olabilirsiniz. İyi bir etki bırakmak istiyorsanız, kibar ve kendinizden emin görünün.
Her Duruma Hazırlıklı Olun Potansiyel sevgilinizle iş sonrası bir içki içmeye veya akşam yemeğine gidiyor olabilirsiniz. Fakat randevunuzun, sonrasında size ne getireceğini bilemezsiniz. Beklenmedik durumlarla başa çıkabilmek için evden çıkarken üzerinize giydiğiniz kıyafetin her türlü ortama uyum sağlayacak rahatlıkta olmasına dikkat edin.
Çantaya Atılacaklar Listesi İlk buluşmaya giderken, tüm makyaj malzemelerinizi yanınızda götürmekten ziyade, o gece güzel kalmanızı sağlayacak eşyaları çantanıza atın. Mesela; Naneli şeker , mini bir deodorant, dudak parlatıcısı, küçük bir ayna .
Stilinizi Değiştirmeyin İlk buluşmalar, daha önce hiç denemediğiniz bir sitili denemek için hiç uygun değildir. Kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtmayan giysilerden uzak durun. Eğer daha önce yüksek topuklu ayakkabılar giymediyseniz, mini etek sizin tarzınız değilse, bunları denemeyi daha sonraya bırakın, ilk buluşmada sakın giymeyin. Rahat olabileceğiniz ve en önemlisi kendiniz olabileceğiniz kıyafetleri tercih etmenizde yarar var.
 

Hiç yorum yok: