17 Ağustos 2013 Cumartesi

GÖBEĞİNİZİ GİZLEMEK İÇİN ÖNERİLER !




Göbeğinizi saklamanızı sağlayacak kıyafetler genellikle kıyafetin kumaşı veya vücudunuza oturuşu sayesinde ,mevcut fazlalığı gizler.Bu nedenle seçtiğiniz kıyafet, taktığınız  kemer gibi bir aksesuar daha da önem taşır. O halde nelere daha çok dikkat etmeliyiz?.İşte size bu konuda faydalı olacak birkaç ipucu:





Sarmalayan kumaşlar/Vücudu sarmalayan kıyafetler moda dünyasının mucize buluşlarıdırlar. Karın bölgenizi gizlemek istediğinizde ise mutlaka bu modellere başvurmalısınız!
Blazer ceketler/Özel dikim kıyafetler kusurları kapatmada mucizeler yaratırlar ama buna vaktiniz ya da bütçeniz yoksa, üzerinize oturan, güzel bir blazer ceket karın bölgenizi gizleyecektir. Büyük bedenlerden kaçının ve vücudunuza oturan modelleri tercih edin.
Koyu renkler/Bu hilemiz her bölgedeki fazlalığı kapatmak için! Siyahın zayıf gösterici etkisini bilmeyen yoktur. Bu nedenle siyahı tercih ederek fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz.
Bel bölgesinden bollaşan modeller/Şu sıralar çok moda olan ucu bollaşan bluzlar tam sizin ihtiyacınız olan şeyler! Mükemmel kamuflaj için üzerinize oturan bir modeli seçmeyi ihmal etmeyin.
Yüksek bel/Düşük bel pantalonlar belinizdeki fazlalıkların dışarı taşmasına neden olabilirler ama yüksek bel pantalonlar, karın bölgenizi toparlayacaklardır.
Üzerinize oturan kıyafetler /Bol kıyafetler altında karnınızı gizlemek büyük bir hatadır. Sizi olduğunuzdan daha iri ve kilolu gösterir ama üzerinize oturan kıyafetler vücudunuzu toparlayarak daha fit görünmenizi sağlarlar.
Bol kıyafet /Saklamak istediğiniz bölgede bollaşan kıyafetler kötü seçenekler olacaktırlar. Bunun yerine, o bölgede süsü ya da cebi olan modelleri tercih edin.
Kemerler/Kemerlerin iyi bir fikir mi olduğunu düşünüyorsunuz? Bence yanılıyorsunuz. Kemer gibi detaylar bel bölgesinde gereksiz bir şekilde fazlalıkları ortaya çıkarırlar ve dikkati karın bölgenize çekerler.
Vücut şekillendiriciler/Toparlayıcı korselerin hayatımızı kurtardıkları bir gerçek! Karın ve kalça bölgenizi toparlayan modellerle çok daha sıkı ve ince görüneceksiniz

Hiç yorum yok: