30 Ağustos 2013 Cuma

KALICI MAKYAJ !

 





 
 

Kalıcı makyaj; lokal anesteziyle de uygulanabilen ağrısız bir medikal uygulama Kalıcı makyaj veya güzellik uzmanlarının değimiyle ‘mikro-pigment uygulaması, mikro, steril ve tek kullanımlık bir iğneyle doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına aşılanması olarak açıklanıyor. Son yıllarda artık hemen hemen herkeste sıklıkla gördüğümüz bu uygulama ile biz bayanlar artık her an daha hoş bir görünüm içinde olabileceğiz. Ben de size bu uygulamadan bahsetmek istedim: 

Kalıcı Makyaj Hangi Bölgelere Uygulanır? Majör uygulama alanları, kaş, göz, dudaktır.  
Kaşları seyrek olanlar, hiç kaşı olmayanlar, kaşlarında yara ve ameliyat sonrasında boşluğu kalanlar, kaşının şeklini beğenmeyenler, kaşları ince ve asimetrik olan kişilerde uygulanır.  
Dudak kenar çizgisinin kalıcı olarak çizilmesini ve belirginleşmesini isteyenlere, üst veya alt dudaklarında asimetri bulunanlara, dudak çevresi belirsiz ve dudak renginin soluk olduğu kişilere, dudakların çekici ve dolgun bir görünüme kavuşturulmasını talep edenlere uygulanır. 

Kalıcı Makyaj Kalıcılığı Nedir? Bunlar cilt türüne göre değişiyor. Kuru bir ciltse daha uzun süre dayanıyor. Ama normal bir ciltse daha uzun süre kalıyor. Kalıcı makyaj için en iyi mevsim yaz mevsimidir.  

Kalıcı Makyaj Kaç saat sürer? Yaklaşık 3 saat sürüyor hangi bölgeye yaptıracaksanız o bölge için uçuk hapı alabilir ve alkolle temizlerseniz eğer 2-3 günde izlerin hemen geçmesini sağlarsınız.

Hiç yorum yok: