11 Ağustos 2013 Pazar

BEYAZ PANTALON GİYME REHBERİ !




 
 

 
 





Beyaz pantolonlar 2013 yaz modasının en gözde parçaları arasında yer alıyor. Ama işin aslı vücut tipinize uygun beyaz pantolonu seçmektir. İşte size beyaz pantolon giyme rehberi ; 

Beyaz pantolonunuzu birçok renkle kombinleyebilirsiniz. Gri, lacivert, pembe, mavi, yeşil gibi renklerle birlikte sezon trendi pudra, ten, askeri yeşil tonlarıyla birlikte giyebilirsiniz. 

Hem şık hem de  yaz modasına uygun giyinmek istiyorsanız beyaz pantolonunuzu nude yani ten renkli bir bluz ve yine aynı renkte bir ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz 

Lacivert, beyaz, kırmızı renklerin ön planda olduğu marine konsepti; beyaz pantolon kombinleri için en ideal trenddir! Beyaz pantolonunuzun üzerine lacivert bir gömlek giyip, ayakkabı tercihinizi kırmızıdan yana kullanabilirsiniz. 

İstediğiniz kadar ince görünmediğinizi düşünüyorsanız özellikle de basen bölgeniz genişse beyaz pantolon üzerine mutlaka uzun tunikler tercih edin. Tunik boyunun kalçanın hemen altında bitmesine ve bol kesimli olmasına dikkat edin. 

Beyaz pantolon kombinlerinde ayakkabı seçimi; pantolon modelinizle doğrudan bağlantılıdır. İspanyol paçalı beyaz pantolon giyiyorsanız; yüksek topuklu ayakkabı, dar paçalı beyaz pantolon giyiyorsanız; babet , boru paçalı beyaz pantolon giyiyorsanız; sandalet tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: