11 Eylül 2013 Çarşamba

YENİ SEZONUN İLHAM KAYNAĞI !


2013-2014 Sonbahar/ Kış sezonunun trendini nereden çıktığını merak ediyorsanız işte size birkaç ipucu ile bu stilin kaynağı : Bu sezon maskülen giyim, feminen detaylarla yükselen trend olmaya devam ediyor. Yani kaynağını Yunan Mitolojisindeki Hermafroditten alıyor.
Çift cinsiyetli bir Tanrı olan Hermafrodit  güzellik tanrıçası Afrodit ile Hermesin oğludur. Aşık olduğu su perisi ile ayrılmamaları için Tanrıya yalvarır.Bu dileği kabul olunca da  aynı vücutta can bulan çift cinsiyetli bir insan ortaya çıkar.Bu nedenle bu sezon kendinizi prenses gibi  bile hisseder ve  bol tüllü kabarık elbisenizi giyerseniz  altına giyeceğiniz Oxford tarzı ayakkabınız ile feminen detaylarla maskülen tarzınızı karıştırabilir ve tam da yeni sezonun en önemli takipçilerinden biri olabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 Yeni sezonu takip etmek için seçeceğiniz aksesuarlar ise şapka, küçük bir çanta, oxford ayakkabı ve kısa botlar.Bu sezon trendi yakalamak çok kolay ilham kaynağını karışımdan alan yeni sezon biz kadınlara erkeksi giyinerek rahatlığı, kadınsı giyinerek de şıklığı bir arada sunuyor. Yani hem şık ,hem rahat bir tarzı oluşturmak  artık sizin kombinlerinize kalıyor.
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok: