17 Eylül 2013 Salı

EN YENİ- EN TREND AKSESUARLAR !

Hepsine bayıldım.Yeni sezon tüm ihtişamı ile vitrinlere geldiğinde gözünüzü bayram ettirecek pek çok yeniliği de beraberinde getirecek. Aksesuar adına sizin için seçtiklerimi beğeneceğinizi tahmin ediyorum.Çünkü hepsi yeni tasarım ve farklı ve şık tarzları ile gönüllerimizi fethetmek için düşünülmüş.
 
 
 
 
 




Kırmızı deri eldivenler bu sezon  daha uzun ve dirseğe kadar uzanıyor.Mıchael Kors imzalı ayakkabı ise size spor bir şıklığı garanti ediyor.

 
Saç aksesuarları bu sezon daha da iddalı.Saçınızı iyice belirginleştirip, dikkati saça çekmek için kullanılan bu aksesuarlar ya taç yada saç tarağı şeklinde yeniden tasarlanmış. Ve kış kolleksiyonlarında yerini almış.
 
              
İşte size çok havalı bir bellek tasarımı fotoğraf makinası şeklinde yapısı ile dikkat çekici.Eldivenler ise hem delikli hem deri bu eldivenler ile bambaşka moda akımını başlatıyor.


İşte çok şeker bir saat tasarımı pembe kordonu ile çok sevimli duruyor. Ayrıca kadrajındaki sayıların  tasarımıda  çok hoş olmuş.Ve size diğer bir eldiven tasarımı daha.Retro dokusu ile sizi vintage bir dünyaya götürüyor.
Cep telefonunuz için bir kap.Hem de ayıcıklı.Bu sevimli kabı kim kullnmak istemez ki.Ve işte bir kolye saat.İster kolye olarak boynunuza takın isterseniz kolunuza saat takmadan boynunuzda saatinizi taşıyın.
 
Kırmızı bir Dolge and Gabbbana tasarımı şık bir çanta.Zincir sapı ile omuzunuzda taşıması çok kolay.Küçük ebadıyla elinizde taşıyabileceğiniz bir clucth ise Alexsander Mcoueen tasarımı ben çok sevdim. Üstelik bu sezon moda olan vizon da tam formunda kullanılmış.


 
Kutu şeklinde  Verso tasarımı zincirli bir çanta .Rengine bayıldım.Spor olarak çok rahat kullanım olanağı sağlar.Spor giyim denince başta gelen markalardan olan Adidas yeni kolleksiyonda bize bambaşka bir spor ayakkabı modeli sunuyor.


Spor giyimde kullanbileceğiniz  yeşil kordonlu içi dört renkli bu saat de farklı saat kullamaktan hoşlananlar için bir alternatif olabilir. Chorlate olimpia tasarımı mükemmel bir ayakkabı dore ipli ayakkabı ile gece şık bir davette en trend bayan siz olabilirsiniz.

Ve takının abartılı olanı makbul misali bu sezon sade bir elbise ile sadece bu takıyı kullanarak partinin en şık bayanı siz olabilirsinzi.Kırmızı çanta ise Dolge nad Gabbana tasarımı çantada klasik tasarımı ile  çok şık.Bayıldım.

 
Ve bir modern aksesuar daha bileklik.Mor olması ise aksesuarı çok daha zengin kılıyor.Siyah ayakkabı ise Giorgi Armani tasarımı ayakkabı ise hem bağcıklı hem delikli modeli ile farklı bir tarzı bize anlatmaya çalışıyor ve sanki bizi 1960 lı yıllara geri götürüyor.Çok sevdim.
 
 

Hiç yorum yok: