19 Eylül 2013 Perşembe

THE BODY SHOP İLE TAZELENİN !

 
THE BODY SHOP /The Body Shop ,65 ülkeye dağılmış, 2600’dan fazla satış noktasıyla faaliyet gösteren, yüksek kalitede cilt ve vücut bakım ürünlerinin satışıyla uğraşan bir firma. 1976 yılında Anita Roddick  tarafından  İngiltere’de  kurulmuş. The Body Shop, 1999’da Tüketici Birliği tarafından yapılan bir araştırmada İngiltere’nin en çok güvenilen ikinci markası seçilmiştir. 1997 Interbrand inceleme kriterlerine göre firma, dünyanın önde gelen 28. markası olarak nitelenmiş, 1998 yılında The Financial Times gazetesinde The Body Shop tüm dünyanın en çok saygı duyulan 27. firması olarak gösterilmiştir. Mayıs 2003’te The Body Shop Metrocity alışveriş merkezinde açılan ilk mağazası ile Shaya mağazacılık bünyesinde Türkiye’de sevenleriyle buluşmuş.
Firma 5 temel değere inanıyor ve bunu  da sorumluluk,koruma bilinci,doğal içereklerden olağanüstü ürünler yaratma tutkusu  ile 25 yıldır yapıyor.
1-Hayvanlar üzerinde deney yapılmasına karşıyız
2-Yerel ticareti destekliyoruz
3-Kendinizi önemsemenizi öneriyoruz.
4-İnsan haklarını savunuyoruz.
5-Dünyamızı koruyoruz.
Bugün Carrefour Body Shop mağazasına gittim.Mağaza görselliği ile tam puanı hakkediyor. İçeri girerken size çok güzel bir müzik karşılıyor. 
 
 
 Makyaj ürünlerinde hiç kimyasal kullanılmıyor.Sadece Marula yağı kullanılıyor,bu  yağın cildi nemlendirme özelliği bulunuyor.Yeni ürün olarak Kırmızı rujları pek popüler.Kırmızı rengi sağlaması için uğurböceklerinin kabuğunun altındaki sıvının kullanılmadığını özellikle belirtiyorlar.Gelecek nesiller uğur böcekleri ile büyüsün sloganı ile hayvanlarda test yapılmasın diye imza kampanyaları düzenliyorlar.20 yıldır gönüllü deneklerle ürünlerini deniyorlar.

 Cilt bakım ürünleri ise nutrigina serisi ve E vitaminli seri olarak iki farklı seride sunuluyor.Özellikle 30 yaş üstü bayanlara hitap ediyor ve onlara günlük bakım sağlıyor.Ayrıca C vitaminli seri ise 28 günlük kürlerde uygulanıyor ve yılda 4 kez tekrar ediliyor.Özellikle mevsim dönüşlerinde cildi canlandırıyor.Kapsül olarak satılan bu ürün içinde Camucamu meyvesi var,her cilt tipine uygun ama çok hassas ciltlere önerilmiyor.C vitaminli yüz spreyi ise cildi ferahlatıyor ve makyaj üzerine sıkılarak kullanılabiliyor.
 Vücut yağları yani body butterlar ise meyve ve fındık özünden üretiliyor.ve hiç bir kimyasal içermiyor.
 Body shoplarda pek çok hediye seçeneği de var. İsteseniz kofreler halinde hazırlanmış bir paket seçebilirsiniz.Gift hediye serisinde en çok çilek,mango,shea(fındık),çikolata en çok satılanlar.
El ve ayak bakımı için oluşturulan serilerde hiç bir ürün paraben içermiyor.Badem,almonde çiçeği özleri ile hazırlanmış ürünler mevcut.Dudak nemlendiricilerkenevir çekirdeği özünden oluşuyor.Ve tedavi edici özelliğe sahip.Bunun özüde İngiltereden temin ediliyor.

 Kendinizi şımartmayı seviyorsanız Body Shopun %50 indirim fırsatlarını değerlendirmelisiniz.
Body Shopun bir yeni serisi ise Çilekli  olanı.Çilekli seri Body Shopun yıldızı. Çilek kokusu ile yeni bir güne merhaba demek için ve cildinizin baharı karşılaması için çilekten yararlanabilirsiniz.Müthiş çilek kokusu rujlarda ,vücut yağlarında  o kadar hoş olarak sizi etkiliyor ki anlatamam.

Diğer bir seri ise Papatya serisi.Cildi yatıştırma özelliği ile insanı etkiliyor. Özellikle makyaj temizleme ürünü olarak kullanıldığında waterproof rimeli yada siyah göz kalemini çıkarma özelliği ile çok etkili bir ürün.Fiatları 24.90 ile 39.90 arasında değişiyor.

 

 
 Body shopda kullanılan ürünlerin kaynağının çoğu diğer ülkelerden alınan bitkilerden.Ama özellikle Türkiyeden gelen (Güneydoğudan alınan) Nar serisi  ile narın mucizevi etkisini artık tüm bayanlar hissedecek.
Body Shopda kampanya olarak Rujda 2 ürün alındığında orijinal bir far hediyesi  bile var. Ayrıca saç ürünlarinde 1 ürün alındığında 2 ürün ise %50 indirim var. Tek fiat uygulaması ise 9.90 a uygulanıyor.Elsabunu,Vücut sabunu,vücut spreyi gibi ürünlerde geçerli.
 

Hiç yorum yok: