8 Eylül 2013 Pazar

DOĞRU KIYAFETE DOĞRU ÇAMAŞIR !

 
 
 



Derin V  sutyen


 Push up sutyen

 

Tshirt sutyeni

 Straplez sutyen
 

 Şeffaf askılı sutyen

 
 Sporcu sutyeni

Çok güzel bir kıyafet bile, içine giydiğiniz yanlış çamaşır seçimiyle kötü görünür. Kıyafetin modeline göre iç çamaşırınızı seçmelisiniz. Peki, ama nasıl diye düşünüyorsunuz, size bazı ipuçları.
Gece elbisesi: Gece elbisesinin altına şık bir iç çamaşırı takımı giymelisiniz. Dantelli, transparan, fırfırlı, çarpıcı güzel modeller kendinizi daha da güzel hissettirecektir.
Dar elbise: Elbiseniz darsa; dantel, fırfır gibi detayları olan iç çamaşırından vazgeçin. Çünkü kumaşta iz bırakır, belli olur. Onun yerine sade ama şık, sutyeni ince askılı veya şeffaf askılı iç çamaşırı takımı giyin.
Beyaz tişört: Beyaz tişörtün altına kesinlikle koyu renk, siyah sutyen giymeyin; ten rengi veya beyaz modelleri tercih edin.
Omzu açık giysiler: Sütyen askılarının kıyafetlerinizin altından görünmesi güzel bir görüntü değildir. Omzu açık, tek omuzlu ya da straplez giysiler giydiğinizde askısız sutyen kullanın.
Dar bluz: Göğüsleriniz küçükse ve dolgulu sutyen kullanmak istiyorsanız en fazla 2 beden büyüten sutyen kullanın.
Peki o halde ne tür bir sutyen size uygun olacaktır. Bunun içinde sutyen modellerini hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum. İşte modellerine göre sutyenler;
Dikişsiz Sutyen/Kıyafetinizin içinden belli olan sutyenler son derece kötü bir görüntü yaratabilir. Dikişsiz sutyenler üzerinize oturan dar bluz ve elbiseler içinde görünmeyeceğinden idealdir. Ancak bu tür sutyenlerde dantel detayları olmamasına dikkat etmelisiniz.
Straplez (Askısız) Sutyen/Straplez sutyenler korse tarzı bluz ve elbiseler için ideal seçimdir.Ancak bu tür sutyenlerin güçlü destek sağlaması önemlidir.
Derin V Sutyen/Bu tür derin V sutyenler, ince birleşim noktası ve açılı göğüs kısımları ile derin V göğüs dekoltesi olan elbise ve bluzlar için üretilmiştir.
Spor Sutyen/Spor sutyenler, güçlü fiziksel aktiviteler sırasında size olabildiğince destek verecek şekilde tasarlanmıştır.
Push Up Sutyen/Bu tür sutyenler genellikle dantelli ve balen kısmında yükseltici (push up) özelliğe sahip olup, bu özellikleri ile göğüslerinizi daha büyük gösterecektir.


Hiç yorum yok: