20 Eylül 2013 Cuma

PENTİ İLE ASİ VE ŞIK !


Asi Hissediyorum
Asi Ruhların Modası Neo Punk Penti İle Kışa Hazırlanıyor!

Penti’nin yeni sezon koleksiyonunda yer alan Neo Punk serisi ile kadınlar bu kış hiç olmadıkları kadar cesur, asi ve iddialı! 

Moda şovlarından sokak modasına taşınan punk akımı, vintage tişörtler, deri ceketler ve pump’larla kombinlenerek dozunda ve şık bir görüntü sağlıyor. Tepeden tırnağa güçlü ve cesur bir duruş sergileyen Neo Punk görünümü bu kışın kuşkusuz en iddialı tarzını oluşturuyor. Penti Neo Punk koleksiyonunda, Roxy, Bone, Elektra ve Velvet olmak üzere 4 farklı tasarım yer alıyor. 

Punk görünümün vazgeçilmezi olan kuru kafalar, zımbalar ve metal detaylar, asi siyah renkle birleşiyor. Penti koleksiyonunda yer alan Roxy, siyah üzerine işlenmiş gümüş taşlı modeliyle,   asi görünümü feminen ayrıntılarla birleştiriyor. 

Punk akımının akla ilk gelen objesi olan kuru kafa Bone ile artık çoraplarda! Kadınların vazgeçilmezi olan file çorap, kuru kafa deseniyle yeniden yorumlanarak sezonda yer alıyor. 

Elektra, üzerindeki zımbalar ile geçtiğimiz yılın öne çıkan tarzını punk ile birleştiriyor.
Velvet, arkası opak, önü yırtık görünüme sahip dağınık çizgilerden oluşuyor. Velvet, gündüz Chelsea botlar, gece ise stilettolarla kombinlenerek farklı tarzları yansıtıyor.

Hiç yorum yok: