4 Eylül 2013 Çarşamba

YATIRIMLIK AYAKKABILAR !

Sonbaharın geldiği şu günlerde bazı mağazalar %70 indirim olanakları ile sezonun en gözde parçalarını en uygun fiyatla satıyorlar. Artık biz bayanlara da bu indirimleri yakalayıp yeni sezona yatırım yapmaktan başka bir yol kalmıyor. Bu parçalar ayakkabı için hangileri bunu merak ediyorsanız aşağıdaki modellere bir göz atın derim:
 
 



 
 
 1*HAYVAN DESENLİ TOPUKLULAR:Bu ayakkabıları herşeyle giyebilirsiniz.Kışın özellikle siyah bir kazakla ve skinny Jean ile giyilirse çok şık duracaktır.
 




 
 

2*BANTLI TOPUKLULAR:Ayağı saran ve son derece rahat bu tarz bir ayakkabı ile gece özellikle derin yırtmaçlı bir elbise ile bacaklarınızı  ortaya çıkartabilirsiniz.


3*MAKOSENLER :Makosenleri bütün kış rahatlıkla giyebilirsiniz. Hem gündelik ,hem de işyerinde kumaş pantolonlarla çok fonksiyonlu bir kullanım olanağı sağlar.


 


4*SİVRİ BURUNLU BABETLER:Sonbaharın geldiği şu günlerde özellikle kaprilerle yada kısa elbiselerle giyildiğinde çok hoş bir tarza bürüneceksiniz.
 





5*BEYAZ STİLETTOLAR: Bu sezon beyaz ayakkabı hiç olmadığı kadar moda. Bu tarz bir ayakkabıyı da Jean dahil her tarz kumaş pantalon ile giyip şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.
 



 

Hiç yorum yok: