23 Eylül 2013 Pazartesi

DORE VE LAMENİN KULLANIMI !

 

 



















 


Dore / lame elbise: Işıltılı, göz kamaştıran dore veya lame elbiseleri çok özel gecelere, önemli davetlere saklayın. Özellikle uzun boylu kadınlarda baştan aşağı dore pullar, payetler, lame boncuklarla işlenmiş elbiseler çok klas durur. Aksesuarları mümkün olduğu kadar sade ve bu iki renk efektini destekleyen nötr renklerden seçin. Düztabanlı sade ve klasik babet ayakkabılar da çok zarif duracaktır.
Dore / lame bluz: Rahat ve sportif bir tarzı gündüzden geceye en iyi taşıyan, ışıltılı bir bluz ve kot pantolon kombini oluyor. Günlük bir kıyafete gece için ihtiyaç duyduğu o ekstra çekiciliği yine koyu renk denim veya beyaz pantolonlarla uyumlu dore veya lame bluzlar, atletler veriyor. Bu yüzden kendi tarzınızı sade ve rahat, sportif bir tarz olarak tanımlasanız bile gardırobunuzdan ışıltılı bluzları eksik etmemeniz gerekiyor.
Dore/lame takı: Kat kat, üst üste takılan kolyeler, kalın bilezikler ve bileklikler çok moda. Ancak, bu iki renk efekti söz konusu olduğunda yine abartmamakta fayda var. Dore ve lame ince bilezikleri birlikte kullanmak şimdi çok moda.Büyük ve ağır takı kullanacaksanız mümkün olduğu kadar basit ve sade olmasına gayret gösterin. Mesela tasma kolye veya sadece gösterişli küpeler takın. İşaret parmağınızda iri, çarpıcı bir yüzük veya büyük ince halka küpeler hoş durabilir. Boncuklu veya payetli bir ürün alıyorsanız üzerinde hiç eksik bulunmadığına emin olun. Sarkık iplikler, eksik boncuklar ve düğmeler dore ve lame gibi ışıltılı ve ilgi çeken parçalarda daha çok göze batar.


Hiç yorum yok: