14 Eylül 2013 Cumartesi

LOUIS VUITTON 2013-2014 SONBAHAR-KIŞ !

 

Fransız tekstil devi olan LOUIS VUITTON firma  1854 den bu yana kalitesinden ve geleneksel çizgisinden hiç taviz vermeden bu günlere kadar geldi. Louıs Vuıtton dan oğlu George  ve torunu Gustonla devam eden bu imparatorlukta işe bir çanta ustasının yanında on yedi yıl çalışarak başladı.Daha sonra aldığı bir siparişle hayatı değişen Louıs bugün en çok tercih edilen çanta modeli olarak Damier Canvas modelli çantası ve bir klasik haline gelen üzerinde yıldız,çiçek ve firmanın baş harflerinden oluşan ve kopyalanması zor olan amblemli modeli  ile bir ekoldür.



 
 
Louıs VUITTON defilesi çok özel ve değişik bir konseptte hazırlanmış.Sanki otel odalarından çıkan mankenler yürüyorlar ,çok farklı bir podyum  ve sahne düşünülmüş.
 
 
 






 
2013-2014 yeni sezonunda hepsi birbirinden şık ve bohem bir tarzda  hazırlanmış kıyafetler tam  Fransız havasını taşıyor.Marc Jacobs tasarımları ile çok başarılı bir defile gerçekleştiriyor.

Louıs Vuıtton yeni sezonda klasik kahverengi damalı çantasında  çok daha farklı bir tarzda karşımıza çıkıyor ve kürklü modeller ile kışa merhaba diyor.
 
 
 


 Louıs Vuıtton aksesuar olarak da yine kendi tarzında modern çizgilerde bir bakış açısı ile takıları günümüze adapte ediyor. Deriden yakalar, metal bileklikler, değişik modellerde ve metallerle denenmiş yüzükler tam da Louıs Vuıttonun o bohem ve şık tarzına yakışır bir güzellik sunuyor.
 
 

 

 

 

Hiç yorum yok: