26 Eylül 2013 Perşembe

BARBİE RÜYA EVİNE SİHİRLİ DOKUNUŞ !



Barbie bebek denilince sadece bu bebek aklımıza gelmez bebeğin oyun alanı içinde tasarlanan Barbie evinde mutfak, banyo, salon gibi farklı odalar ile komple bir ev vardır. Ve çocuklar oyunlarını kurarken Barbie'yi bu evle birleştirirler. Yıllar içinde değişim gösterse de bu ev pek çok çocuğun hayallerini süslemeye devam eder. 
İngiliz tasarımcı Roksanda Ilincic,  yeni Barbie'nin Rüya Evini tasarlamaya hazırlanıyormuş. Barbie'nin 50. yılı için 2009'da bir bebek tasarlayan tasarımcı, Barbie Dream House'u, showstudio.com'da görücüye çıkaracakmış. "Barbie'nin 21. yüzyıldaki evinin nasıl görüneceğini merak eden tasarımcı çok heyecanlıymış. SHOWstudio da bu işi yapmak için harika bir ortak" diyen Roksanda , bu iş için çok çalışmış. Tasarımcı olmadan önce Belgrade University'de mimarlık okuyan Ilincic'in yapacağı tasarımı merakla bekliyorum. 
Yukarıda 1962den 2012'ye kadar olan süreçte Barbie Rüya evlerinin değişimini görüyorsunuz. Eminim sizde yeni değişimi çok beğeneceksiniz. Aşağıda da tasarımcının 2009 da Barbie nin 50.yılı için tasarladığı bebeği görüyorsunuz.
 
Ben her ikisine de bayıldım. Keşke imkanım olsa da zamanı biraz geri sarsak ve bu bebekler ve evleri ile oynama imkanına kavuşsak.Kim istemez ki !
 

 

Hiç yorum yok: