17 Eylül 2013 Salı

EVİNİZİN STİLİNİ BELİRLEYİN !


                                                     EVİNİZİN STİLİ HANGİSİ ?
Karakter sahibi evler için Art Deco, Pop Art, Vintage fikirler evleri yönlendirerek, dekorasyona yenilik getiriyor. Geçmişe gönderme yapan malzemelerle dekorasyon anlayışı herkesi stilini bulmaya zorluyor.

 


 
 




Herkesin evine alabileceği vintage objeler; antika ve eskitme mobilyalar, nostaljik renkler olacak. Bunları evlerin odak noktalarına koymak zorunda değilsiniz, aksine  beklenmedik bir köşede nostaljik bir eşya ile bu havayı yakalayabilirsiniz. Geçmişin izlerini taşıyan boyanmış metal avizeler ve eski tabelalar gibi yaşanmışlık hissi veren parçalar vintage mobilya ve aksesuarlara eşlik edebilir.

 

 





Art Deco dünyasından evinize koyabileceğiniz, geometrik çizgileri de iddialı renkleri barındıran malzemelerle yapılmış eşyalar evinizde uygun bir yer bulacaktır. Zümrüt yeşili, koyu kırmızı vişne rengi gibi zengin renkler, siyah, gümüş ve altın rengiyle kombine edilebilir. Perforje raflar, siyah saten abajurlar ile  de dekorasyon zenginleştirilebilir.
 

 


 

 

Pop art evlerde ise, desenli halılar, farklı dokularda duvar kaplamaları, doğal ahşap, taş mermer yer kaplamaları, parlak lake mutfak dolapları ve  neon renkler ön planda olacak. Pop yaklaşımın desenli, formlu ve boyuna geniş çizgili duvar kağıtları yaşam alanlarımıza enerji katacak şekilde hayatımıza girecek.  
Stil sahibi bir ev için ; artık korkusuzca sıra dışı renkleri ve  renk kombinasyonlarını ve her çeşit yüzeyi olan mobilyaları da, dekorasyonda kullanabiliriz. Ama unutmayın bütün bunlar için büyük bütçeler gerekmiyor. Sadece, sprey boyalar, silikon tabancaları, eskici dükkanları ve birbirinden güzel kumaşlar ile de  harikalar yaratabilirsiniz.
 
 

Hiç yorum yok: