20 Eylül 2013 Cuma

PENTİ İLE KENDİNİZİ ŞIMARTIN !



Kozzy Avm içindeki Penti mağazasına bugün giderek yeni sezon ürünlerini görmek istedim. Mağaza dış görseli ile ilgi çekiyor.'Özgür hissediyorum' temalı yeni sezon sloganları çok çarpıcı.Mağaza içi ve ürünlerin  çeşitliliği Pentiyi daha sıcak bir havaya sokuyor.
Penti yeni sezona hazır. Penti ile bu kışı bambaşka bir tarza bürünerek karşılayacaksınız.Yeni Neo Punk serisi sadece siyah olarak düşünülmüş.Asi ve iddalı bir duruşu ile bu kış tüm bayanları etkileyecek gibi duruyor.Fileli modellerde kuru kafa gibi daha dikkat çekici desenler düşünülmüş. Zımbalar,metal detayları ve file hakimiyeti kadınları daha erkeksi bir havaya sokarken yumuşacık dokuları ile feminen bir yaklaşım sergiliyorlar.İster abiye ,ister spor giyinin ;kotla bile bu tarz bir çorap sizi çok asi ve iddalı bir havaya sokacaktır.

 İçgiyim ve ev giyimlerinde 3 al 2 öde kampanyası var.Renkler o kadar tatlı ki  insanın 3er 3er alası geliyor.Nasıl olsa 2 öde seçeneği mevcut !
İstanbul temalı çoraplar birbirinden güzel ,sanki çoraplarda uçuşan kuşlar canlanacakmış gibi geliyor. Çok güzel tasarlanmış.

 Patikler, çoraplar kış için birbirinden sevimli ve şirinler.Kışın ayaklarınız hiç üşümeyecek.O kadar çok renk ve desen çeşidi var ki almakta zorlanacaksınız.Soket çoraplarda 4 al 3 öde kampanyası var ve bay, bayan her iki grup içinde geçerli.
İç çamaşır ürünleri tam bayanlar için hazırlanmış .Özellikle lazer kesim iz yapmayan sütyenler ve alt iç çamaşırları çok kullanışlı.Ayrıca push up sütyenler ile göğüsler büyürken,büyük göğüslü bayanlar için ise toplayıcı sütyenler özellikle mor, ten ve zümrüt yeşili renklerinde  ve dantelli olarak düşünülmüş.



Çocuk kolleksiyonu terlik ve çoraplarla tamamlanmış.Hayvan motifli patikler tam çocuklara göre hazırlanmış. Onların renkli dünyasına sizi de çekmeye hazırlar.


 
Yeni sezon kolleksiyonlarında taytlara bayıldım.Renkleri ve dokuları çok hoş .İki farklı renkte hazırlanmış yukarıdaki seri incecik dokusu ve yumuşaklığı ile Penti kalitesini hissettiriyor.
 
 
 Kış için çoraplarda hazır.İster ince ister kalın farketmez seçeceğiniz çorap Penti olsun yeter.Ayrıca  opak çoraplarda daha fazla renk alternatifleri oluşturulmuş.Kalın opak renkli çoraplar 40 denyeden 50 denyeye çıkartılmış.
 






 Bunlarda benim sizin için seçtiklerim. Mağazayı dolaşırken çok renkli ve çok çeşitli bir koleksiyon ile karşılaştım. Bayanlar için gerekli her türlü ihtiyaç düşünülmüş ve hepsi Penti bünyesinde mevcut. Sıcacık, rahat ve kendinizi daha da şımartmak isteyeceğiniz bir kışı Penti bütün bayanlara sunuyor. Siz de bu renkli ve konforlu dünyaya gelmeye ne dersiniz ?

Hiç yorum yok: