24 Temmuz 2013 Çarşamba

KIRMIZI PANTALON NASIL KOMBİNLENİR?



Sıradan bir gün için Kırmızı Pantolon giymek istiyorsanız üstüne beyaz basic bir tshirt ve siyah deri yada spor kumaş ceket giyebilirsiniz. Mevsim bahar ise klasik bir yağmurluk ve bir fular ile günlük şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.
 
 

İşyerinde  giymek İçin  Kırmızı Pantolon tercih edecekseniz mutlaka klasik bir ceket veya takım ile kırmızı pantalonunuzu  kombinlemelisiniz. Ayağınıza da sivri topuklu bir stiletto giyerek işyerinde de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


Özel günlerde yada gecelerde giymek için tercihiniz Kırmızı Pantolon olacaksa üzerine şifon bir gömlek ve dore bir ayakkabı ile giyebilir ve partilerin en şık bayanı siz olabilirsiniz.


Yukarıdaki örneklerde de gördünüz gibi uygun renklerle kombinlendiğinde çok hoş görüneceğiniz kırmızı pantolonlarınızla siyah, beyaz, lacivert ve kontrast renkler uyumlu olur. Çizgili ve puanlı üstlerle, siyah-lacivert ceketlerin çok hoş duracağı kırmızı pantolonlar, ayrıca kontrast renkli aksesuarlarla da kombinlenebilir.Ünlülerin kırmızı halı töreni dahil pek çok yerde karşımıza çıkan Kırmızı Pantalonlara bir de ünlülerin gözünden bakarsak daha doğru bir kombin yakalamış oluruz.

Hiç yorum yok: