20 Temmuz 2013 Cumartesi

HER ZAMAN MODA :LOUİS VUİTTON !











 








Louis Vuitton markasının herkes için başka bir anlamı var. Kimileri için imaj, kimileri için kalite, kimileri içinse statü sembolü…
Louis Vuitton efsanesinin tarihi 1854'e kadar uzanıyor. O yıllarda sandık üreticisi olarak yola çıkan Louis Vuitton, üretimini sert sandıklardan yumuşak valizlere doğru genişletti. 1901 yılında gemilerde kirli çamaşırların konulması fikriyle ortaya çıkan Steamer Bag ve şu an hala kısa tatillerin vazgeçilmez çantası olan Keepall, çok daha hafif ve pratik bir şekilde yolculuk etme şansı yarattı. 1888 yılında yaratılan Damier ve 1896 yılından itibaren kadınların tutkuyla bağlandığı Monogram kanvas, Louis Vuitton'un en belirgin simgeleri arasında yer alıyor.
Marka bugün en önemli değerlerini, birinci kalite el işçiliği, nesilden nesle geçen zanaatkarlık anlayışı ve özel siparişler de yıllar içinde markanın geleneği haline geldi.Ve tek bir çanta için 200 milyondan fazla renk, çizgi ve harf kombinasyonu da size alternatif olarak sunuyor. LV çantanıza dilerseniz isminizin baş harflerini yazdırabiliyor, farklı renkte çizgiler attırabiliyorsunuz. Louis Vuitton çantalarda üstün teknoloji teknikleriyle üretilen boyalar sayesinde Monogram kanvas çanta yaşadıkça boyalar da hiçbir zarar görmüyor. Monogram uygulamasında ülkemizde de Nişantaşı Abdi İpekçi ve İstinyepark mağazalarında uygulanıyor. Müşteriler seçimlerini, bilgisayar üzerinden seçip, çantalarının son halini görüyorlar.

Hiç yorum yok: