6 Ekim 2013 Pazar

VÜCUT TİPİNİZ VE KIYAFETİNİZ !

 
Size daha önceki postlarımda insanlarda 4 ana vücut tipinin olduğunu belirtmiştim. Yukarıda da görüldüğü gibi  elma ,muz, armut ve kum saati olarak vücut tipleri değişiklik gösterir.

 
İşte yukarıdaki örneklerde görüldüğü gibi muz tipindeki bir bayanlar belden kesik ve üstü dar altı bol bir elbise ile kendine uygun bir tarzda giyinebilir. Elma tipinde iseniz bu sefer de geniş üst bedeninizi küçük göstermek için göğüs altında kesik bir model tercih etmelisiniz.

Elma tipli bayanlar  pantolon olarak; boot kesim bir pantolon tercih etmeliler. Ancak dü bir vücut yapınız var ise dar straigth yada skinny tarzı pantolon giyebilirsiniz. Armut tipli bayanlar ise asla bol paçalı bir model tercih etmemeli. Aşağıya doğru daralan baseni daha ince gösteren bir model tercih etmeliler.
 
Üst giyim  de ise ;elma ve kumsaati tipi için daha göğüs toplayıcı şekilde bir çamaşır ve bluz tercih edilmeli.Muz ve armut tipi ise üst beden küçük olduğunda dekoltesi daha açık bir çamaşır ve yakası açık bir tshirt ve dikkati üst tarafa verecek şekilde bir bluz tercih etmeliler.
 

Hiç yorum yok: