2 Ekim 2013 Çarşamba

KAMUFLAJA DA YER AÇIN !


 Sezonun en trend parçalarından biri hiç şüphesiz geçen sezondan beri devam eden bir kamuflaj akımı.İster ceket,ister pantolon olsun farketmez ,asker görünümlü bir kamuflaj kıyafeti mutlaka almalısınız. Gardrobunuzda ana parçalarından birini oluşturması yeterli. Giyim için tercih sizin .Eğer yukarıdaki gibi giyinmek isterseniz size aşağıda farklı kombinlerle kullanabileceğiniz alternatif önerilerim olacak.
Siyah bir ince triko her daim sonbahar için gerekli.Daha sonra farklı kotlarınızla da kullanabilirsiniz.

Siyah wedge sneakerslarınız ise sizi bütün kış rahat ettirecek. Giyeceğiniz skinny jeanlerle de muhteşem bir uyum içinde olacaktır.

Daha havalı görünmek için tercihizi aksesuarda gözlükten yana kullanın.

Üzerinize giyeceğiniz ceket  ise yine günün trenlerinden esinlenerek tasarlanmış. Kolları deri detaylı, ama mutlaka blazer olmalı.

 

Ve kamuflaj pantalonunuz skinny modelleri ile kot yada  tayt görünümlü kamuflajlar ister gece ister gündüz hayat kurtarıcıdırlar.

Ve en son olarak tabii ki fularınız.Mevsime göre kalın,yada  ince kullanabilirsiniz.Artık fularlarda da iki eşarbın birleşimi ile oluşmuş bütün modeller tercih ediliyor. Bunlar daha sıcak bir hava katıyor.

Hiç yorum yok: