26 Ekim 2013 Cumartesi

MICHEAL KORS ÇOCUKLAR İÇİN TASARLADI !

AÇLIĞI İZLEMEYİ DURDURUN !




 



 

 



 


 


Ünlü tasarımcı Micheal Kors bu sefer çok anlamlı bir projeye imza atıyor; Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı için hazırlanan projede çalışıyor ve dünyadaki aç çocuklar için bir saat ve tshirt tasarlıyor.16.10.2013 tarihinde Dünya gıda günü nedeniyle  satışa sunulan saatler ile elde edilecek gelir, aç çocukların beslenmesi için harcanacak.
Micheal Kors'un Newyork, Berlin, Rio, Tokyo, Hong Kongtaki mağazalarında satışa sunulan ;1 saatin gelirinden elde edilen kazanç ile 100 çocuğun yemek ihtiyacı sağlanacak. Bu kampanya dahilinde bir de tshirt hazırlayan tasarımcı saatin tanıtımını ise ünlülerden oluşan bir grup ile birlikte yapıyor.Sarah Jessica Parkerdan, Heidi Kluma kadar pek çok ünlü gönüllü olarak bu etkinlikte görev alıyor. Hall Bery ise bu kampanyada Kors ile birlikte yardım kurumlarına ziyaret yaparak bizzat bu kampanyayı destekliyor.
Bu tür kampanya için ünlü tasarımcıyı kutlarım ve bu tür kampanyaların ülkemizde de sık sık yapılmasını ve aç çocukların daha sık düşünülmesini çok isterim.

Hiç yorum yok: