8 Ekim 2013 Salı

EVİNİZ İÇİN YENİ FİKİRLER -1 !

 
Eviniz için her zaman farklı bir fikir iyi olabilir ;mesela koltukların yüzü değişecekse buradaki gibi bahar dalları size uygun bir alternatif olacaktır.Ayrıca perdeler de aynı olursa tam bir kombin yaratacaksınız.
 
Evinizi dekore ederken mutlaka güneşin odanızı aydınlatmasına izin verin. Pencerenin tam önüne koyacağınız bir dinlenme koltuğu size gün boyu üzerinizdeki tüm yorgunluğunuzu alacaktır.

 
Mutfağınız iççin seçeceğiniz yakarıdaki gibi tahta sandalyeler  mutfağınıza farklı bir hava katacaktır. Üzerine de aydınlatma olarak kullanacağınız hoş bir sarkıt avize mutfağınızı daha yaşanılan bir mekana dönüştürecektir.

 
Yatak odanız için yeni bir tasarım önerisi .Artık eski kutuları atmadan saklarsanız onlarla çok değişik bir komidin yaratabilirsiniz.


Ve aydınlatma, modern bir eviniz varsa avizenizde modern olmalı.Tahtalarla  birleştirerek oluşturduğunuz  ve içine ampullerle monte edilmiş bir avize odanızı bambaşka bir havaya sokacaktır.

 
Bazı evler iki kat şeklinde dizayn edilmiş olabilir.Bu tür bir eviniz var ise alt katı daha kullanılır bir hale sokabilir ve küçük bir oturma alanı yaratabilirsiniz.
 
 
Eviniz küçük ise üzülmeyin. Bir çatı katı bile size yetebilir. Banyo, çalışma odası bir arada kullanılabilir. Ve çalışma odanıza koyacağınız ilginç bir yazı sizi çalışırken motive edecektir.

 
Eski etejer ve büfeleri atmayın. Onları odanızda değerlendirip, çok şık bir tuvalet masasına dönüştürebilirsiniz.
 
 
Her evde odaları ayıran kapılar yerine bazen bir perde de bu görevi görebilir ve yatak odanıza açılan kısmı bu şekilde bölebilir. Ve bu sayede eviniz çok farklı bir dekorasyona da kavuşmuş olur.
 

Ve çalışma odanızda kullanacağınız sarı renk size dinamizm, hareket ve enerji katacaktır. İster sandalye ister bir abajur kullanın ama yeter ki sarı olsun. Her daim canlı ve neşeli bir sabaha merhaba demek için sarıyı mutlaka kullanın.

Hiç yorum yok: