27 Ekim 2013 Pazar

STİL İKONU: SANDRA BULLOCK











Sandra Bullock (26 Temmuz 1964)
 ABD'li sinema oyuncusu. Annesi Alman opera sanatçısı Helga, babası ise ses eğitmeni John Bullock'tur. Sandra, lisede arkadaşları ona "sınıf paylaçosu" lakabını takmışlardı.

Sandra, üniversitede drama eğitimi almıştır .İlk çıkışını 1993 yılında "Demolition Man" ve "Speed" filmleri ile yaptı. Speed filmi hasılat rekorları kırmıştır. "Monster Garage" programını yapan Jesse James ile 16 Temmuz 2005'te evlenmiş,fakat 2009 yılında boşanmışlardır. 2010 ocak ayında Louis Bullock Bardo adında bir evlat edinmiştir. 

Çok yakın arkadaş olduğu Nicole Kidman onun için şöyle der ; "Sandy'den başka Hollywood'daki bütün ünlüler tarafından çok sevilen ve çok sempatik bulunan başka birini tanımıyorum".Hız Tuzağı, Miss Congeniality, 28 gün, Sen Uyurken , The Net, Adım adım Cinayet, Göl evi ve Sıradışı gibi önemli yapıtlara imza atmıştır. 

2010 yılı Mart ayında düzenlenen Oscar ödül töreninde "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar almıştır.
Bu kadar başarılı bir kariyer onu giyim konusunda da başarılı seçimler yapmaya yönlendirmiş ve giydiği kıyafetler ile özellikle kırmızı halı törenlerinde sade ama şık tarzı ile aranan bir tarzı yakalamıştır. Yukarıda onun özel geceler için giydiği pek çok kıyafetten örnekler var. Aşağıda ise günlük hayatta seçtiği kıyafetler ile spor bir tarzı yakaladığı ve rahat kıyafetler tercih ettiğini gösteriyor.





 




 

Hiç yorum yok: