13 Ekim 2013 Pazar

TOMMY HILFIGER/ 2013-2014 SONBAHAR-KIŞ !

 
 

 

Dünyanın önde gelen seçkin yaşam tarzı markası Tommy Hilfiger, 1985 yılındaki kuruluşundan bugüne, The Tommy Hilfiger Group dünya çapında müşterilerine erkek, kadın ve çocuk koleksiyonları ile birlikte spor koleksiyonları, denim, aksesuar, parfüm ve ev tekstili dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmuştur .Firma ,klasik Amerikan havasının ruhunu yansıtan bir marka olarak , preppy tarzı moda akımına yeni bir dokunuş getirmektedir.  

Global bir marka olarak güçlü marka bilinirliliğine ve değerine sahip Tommy Hilfiger, bugün dünya üzerinde 90'ı aşkın ülkede distribütörlük ağına sahiptir. Kuzey Amerika, Avrupa, Orta ve Güney Amerika ve Asya Pasifik bölgelerinde 1.100'ü aşkın perakende satış mağazası ile faaliyet göstermektedir.


 





 





 






 
 
MODERN ROMANCE serisi ile;solgun çiçek desenleri, Ivy-League tarzıyla birleşince hoş gündelik görünümler modern dokunuşlarla kolay şıklığın anahtarını sunuyor.
AMONG THE IVY serisi ile: 2013 Sonbahar sezonunda, kolejli yıllara geri dönüş göze çarpıyor. Feminen görünümlü kolejli üstler ve desenli pantolonlar Ivy-League köklerini yansıtıyor.
GO TEAM serisi ile:zengin desenli trikolar ve lüks yün katmanlar sonbaharın içe işleyen soğuğunu hiçe sayıyor. Kolejli tarz sıcak görünümler ile güçleniyor.
BOOK SMART serisi ile:kütüphanenin sıcak büyüsünden ilham alan görünümler ön plana çıkıyor. Kaşmir ve kadife dokular, mavi ve şarap tonlarında zengin deri katmanlarla tamamlanıyor.
THE CLASSICS serisi ile :sıcaklıklar düşerken, çizgili denizci kabanlar, kapitone ceketler ve kadife blazerlardan güç alarak okul yoluna koyulmanın tam zamanı!
CHEEKS AGLOWserisi ile:kadın koleksiyonundaki Manhattan etekleri ve sonbahar trikoları ateşin etrafına topluyor ve keyifli sohbetlere sıcaklık katıyor.
ALL WRAPPED UP serisi ile:havalar soğuyup, mevsim kendini hissettirmeye başladığında lüks dokular ortaya çıkıyor. Deri ceketler, kürk görünümlü atkılar ve klasik ekose ceketler gardıroplarda kendine yer açıyor.

 

Hiç yorum yok: