4 Ekim 2013 Cuma

BARBİE'YE SİHİRLİ DOKUNUŞ-2 !








Daha önce size Barbie bebeklerin artık yeni tasarımcılarla çalışacaklarını ve tasarım elbiseleri ile daha da ilgi çekici olacağını belirtmiştim.İlk önce modada dev bir isim olan çanta markası Coachtan Barbiye destek gelmiş ve ona özel çanta ve kıyafet tasarlanmıştı.Şimdi de ünlü moda markası Max Azria, Hervé Léger tarafından bu sonbaharda yeni koleksiyonunda Barbie için yeni bir kırmızı halı defilesi düzenledi.
 
Bu defilede Barbie günlük çizgisinden hayli uzaklaşıyor ve  siyah bir korseli kemer ile, siyah gladyatör çizme ve kırmızı bir bandaj elbise giyiyor. Barbie bebek için özel olarak yapılan bu minyatür elbiseler  tasarımcının kendi kolleksiyonlarını da üreten aynı fabrikada üretilmiş. Max Azria Barbie tarafından Hervé Léger ®e yaptırılan  bebekler  $ 150 satış fiatı ile piyasaya çıkıyor.15 Ekim tarihinde Max Azria perakende mağazaları tarafından Hervé Léger de, BarbieCollector.com internet sitesinde satışa başlanacakmış. 

Ben bu tasarımı da çok sevdim.Barbie bebekler bu tasarımlarla; gittikçe şıklaşıyor ve artık sadece çocukların tercihi olan bir oyuncak olmanın yanında ,kendini genç hisseden her yaşa hitap etme özelliğini de kazanıyor.

 

Hiç yorum yok: