13 Ekim 2013 Pazar

TOMMY HILFIGER -YENİ SEZON ÇOCUK !

 
 
 Tommy Hilfiger çocuk kolleksiyonu yeni sezonda çok renkli.Sonbahar ve kış sezonunda çocukların üşümemesi ve kışı sıcacık  geçirmeleri için gereken tüm detaylar düşünüşmüş. Çocuklar için hazırlanan pek çok farklı seri ile her tarz çocuğun ihtiyaçları için farklı kıyafetler tasarlanmış







 







 
 
HERE COMES TROUBLE serisi ile:rahat trikolar ve eğlenceli baskılı tişörtler içinde vahşi sonbahar maceraları başlıyor. Büyüklerin dünyasına özenen minik kolejli şıklık, renk ve dokuların üst üste kullanılmasıyla ortaya çıkıyor.
TALL TALES serisi ile:dışarıdaki soğuk havaya meydan okumak için sıcacık kapitone ceketlere bürünmenin tam zamanı!
SCHOOL SPIRIT serisi ile:bu koleksiyon, Ivy-League kolejli görünümüne eğlenceli bir dokunuş kazandırıyor. Süveterler; kalın italik harflerle, chino pantolonlar; yoğun sonbahar renkleri ve kolejli görünümü güçlendiren blazerlar ile birlikte hayal ediliyor.
THE NEW CREW serisi ile:miniklerin oyun keyfi soğuyan havalar yüzünden yarım kalmasın! Bu sezon tüm minikler, sportif detaylarıyla sweatshirtler, ve uzun kollu polo tişörtlerle sahada ve saha dışında her zaman hazır!
ON THE RIVER serisi ile:şeritlerle hareket kazanan kazaklar ve kapitone ceketler miniklere özgü keyifli bir su savaşına davet ediyor. Koleksiyon ilhamını, parlak turuncu ve kırmızı desenlerin yanında kullanılan yumuşak tonlarda gri ve yeşiller ile muhteşem sonbahar kırlarından alıyor.

Hiç yorum yok: