19 Ekim 2013 Cumartesi

EVİNİZ İÇİN YENİ FİKİRLER -2 !

 
Eviniz için canlı ve  yaşanılan bir mekan arıyorsanız onu kendiniz de yaratabilirsiniz. Nasıl mı? Oturma odanızın duvarlarına sizi anlatan bir sürü fotoğraf ile dekorasyon yapabilir ve odanıza hayat enerjisi katabilirsiniz.

 
Ve sandalyeler, mutfağınız için seçeceğiniz sandalyeler takım olmak zorunda değil tam tersi bir birinden bağımsız ve rengarenk olabilir böylece mutfağınıza renkleri ile de hareket katmış olur.

 
Yer için alacağınız halılar mutlaka koltuklarınız ile uyumlu olmalı ;ama seçeceğiniz büyük bir kilim de klasik salon takımlarınıza uyum sağlayabilir ve koltuklardaki sade renk ,halınızdaki renk cümbüşü ile birlikte canlanır.

 
Sonbaharda kuruyan ağaç dalları dekoratif olarak kullanılabilir ve ceviz mobilyalarınızla da uyumlu bir kombin yaratmış olursunuz.

 
Eviniz müstakil ise bahçenizi daha çok kullanabilmek için yerleri ahşap kaplama ile kaplatabilir bu sayede daha geniş bir oturma alanı yaratabilirsiniz.

 
Evinizde kitaplarınız için yer arıyorsanız size bir alternatifim var. Merdiven boşluklarını bu amaç için değerlendirebilirsiniz ve değerli kitaplarınız için çok güzel bir kütüphane yaratabilirsiniz.

 
Dekorasyonda yaratıcılık sınır tanımaz kızınızın yada oğlunuzun fotoğraflarını büyüterek onun odasında çok güzel bir tablo  ile farklı bir dekorasyon tarzı yakalayabilirsiniz.

 
Duvarlarınızı hep aynı renkte bej, sarı yada krem boyanacağına farklı bir ton seçebilirsiniz.Bordo koltuklarınıza mavi duvar boyası ile onları ön plana çıkartabilirsiniz

 
Merdiven basamakları evde tüm dikkati onlara vermek için sarı ideal bir renk olmalı. Hem canlı, hem dinamizm katar, hem de enerji verir. Mutlaka denenmeli.

 
Cam önlerini değerlendirmek için köşe koltuklar yada yuvarlak bir tasarım düşünebilirsiniz. Minderlerle renklendireceğiniz bu koltuk tasarımınız evinizde en dikkat çekici köşe olacaktır.

 
Duvarlarınız için dekorasyon alternatifleri üretebilirsiniz. Evdeki malzemelerle üretebileceğiniz bir tablo evinize renkli ve farklı bir hava katacaktır.

 
Ve çok çocuğunuz var ise en iyi yatak alternatifi ranza sistemidir. Yukarıdaki sisteme bayıldım sizde evinizde bu tarz bir ranza ile çok renkli ve yer kaplamayan bir dekorasyon yapmış olursunuz.

Hiç yorum yok: