7 Haziran 2013 Cuma

NEŞELİ BALKONLAR !











Yazın neşesini hemen hissedebileceğiniz balkonlar için renkli dekorasyon alternatifleri yaratabilir ve isteğinize göre seçeceğiniz balkon mobilyaları ve aksesuarlarıyla herkesin beğeneceği bir mekan yaratabilirsiniz.
Balkonun sıcak bir atmosfere kavuşmasını sağlayan rengarenk çiçek ve sarmaşıklar olmazsa olmazlardan. Bitkiler için pek çok saksı alternatifi var. Galvaniz, seramik, toprak, ahşap gibi materyallerden üretilmiş her renk saksı bulmak mümkün. Ucuza alacağınız saksıları kendiniz renklendirerek daha ekonomik bir yol seçebilirsiniz. Boyama, kumaşla kaplama, mozaikleme gibi onlarca yöntemden birini deneyebilirsiniz. İsteseniz saksınıza ailedekilerin resmini bastırarak herkesin bir saksısı olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bitkileri saksı yerine ahşap kasalarla ve paletlerle hazırlanmış farklı ortamlarda yetiştirebilirsiniz. Eski bir meyve kasası veya eski bir çekmece çok yaratıcı bir görüntü yaratabilir. Ayrıca plastik sabo terlikler de çiçekler için farklı bir saksı alternatifi olabilir.
Balkon zemini  ahşap kaplamak bir anda atmosferi değiştiren bir dokunuş. Hazır alıp yerleştirebileceğiniz ahşap zeminler balkonlarda hoş bir görüntü yaratıyor. Ortama daha sıcak bir görüntü veriyor. İsterseniz ahşap yerine  zeminde kilim veya halı kullanarak da çok güzel bir görüntü alabilirsiniz. Bu görüntüye yer minderleri ve kırlentleri de eklerseniz balkonunuz artık paha biçilmez bir mekana dönüşecektir. Artık tek eksik ışıklandırma için mum ve kandiller kalıyor. Mum ve kandiller hem dekoratif olarak hoş bir görüntü yaratıyor hem de verdikleri loş ışıkla balkona çok uyuyor. Artık her şey hazır ;yazı karşılamak için en güzel mekan olan balkonunuza geçip yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok: