8 Haziran 2013 Cumartesi

MAKYAJ TEMİZLEME ÖNERİLERİ !





 






Her gün cildinizi temizleyerek cildinizin yaşlanma sürecini geciktirirsiniz. Bu temizleme işlemi  ile farkında olmadan cildinizde meydana gelen bakterilerden arındırıp, tıkanmış gözenekleri açarsınız.
Çok yoğun bir göz makyajından sonra silmek zordur bu nedenle özellikle gözler için üretilmiş makyaj temizleyici ürünler kullanmalısınız. Temizleme işlemi yaparken kullanacağınız pamuğu çok sık değiştirmelisiniz. Ve pamuğa temizleme ürününü sürdükten sonra  kirpiklerinizi aşağıdan yukarıya doğru silmelisiniz. Böylece kirpikleriniz korursunuz.
Suya dayanıklı rimelleri temizlemek zordur.Bu nedenle sadece gece makyajı yaptığınız zaman bu tür bir rimeli kullanmalısınız. Normal günlük hayatınızda suya dayanıklı rimel kullanmayın. Suda çabuk çıkan rimelleri tercih ederseniz makyaj temizleme işlemini hızlandırırsınız.
Yüz makyajı temizleyicilerini gözünüzü temizlemek için kullanacaksanız çok dikkkatli temizleyin. Çünkü uygulama sırasında gözünüze makyaj ürünü kaçabilir.Ve pamuğu birkaç kez değiştirmeyi de unutmayın.
Seyahatlere çıkacağınız zaman günlük kullandığınız makyaj temizleme ürünlerinizi ve toniğinizi yanınıza almak istemezseniz daha pratik olması için makyaj temizleme mendillerini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: