10 Mayıs 2013 Cuma

FİVE FİNGERS AYAKABILAR İLE TANIŞALIM !








Yıllar önce parmak çorapları gördüğümde çok şaşırmıştım. İnsan önceleri bunu kim giyer diye düşünüyor .Ama değişen hayat şartlarında günlük aktivitelerimizi daha kolay yapabilmek ve hayatımıza kolaylaştırmak için yenilikleri zamanla daha çabuk hayatımıza kattık. Bu ayakkabılarda
hareket çalışmaları yalın ayak ile koşmanın ayakların ön kısmının yere teması esnasında ağırlık merkezinizin altında olduğunuzu böylece optimum denge, daha fazla stabilite, daha az baskı ve çok daha iyi ileri itici güç anlamına geliyor. Vibram® Biomechanics uzmanının açıklamalarına göre; Vibram® FiveFingers® ayakkabıları daha fazla çeviklik, güç ve denge sağlıyor. Koşarken vücudunuzu daha iyi kontrol ediyor ve veriminizi arttırabiliyorsunuz. Patentli Vibram® tabanlarımız ile ayağınız altında ikinci bir deri tabakasına sahip olarak yolunuzdaki tüm engelleri yalın ayakla koşarcasına rahatlıkla aşabilirsiniz.
Vibram® FiveFingers® ayakkabıları ile kayak, kano, sörf, board, yelken, trekking gibi sporları rahatlıkla yapabileceksiniz. Yoga, Pilates ve Fitness gibi duyuların daha yoğun olduğu sporları da yapabilirsiniz.
FiveFingers® ayak kaslarınız ve eklemlerinizi tamamiyle doğal sistemine uygun olarak çalıştırarak size daha yumuşak ve doğal bir yürüyüş hareketi hissi verir. Ortalama 150 gram ağırlığı ile FiveFingers® hafif ve kolayca taşınabilir ayakkabı ihtiyacı duyan doğa ve spor severler için ideal. FiveFingers® ile ayak ve bacaklarınızın getirdiği desteği çok daha iyi kontrol edebilirsiniz.
 

Hiç yorum yok: