15 Nisan 2013 Pazartesi

GARANTİ'DEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ !






Garanti Mini Bank Çocuk Filmleri Festivali Adana ve Mersin'de Başlıyor!

Garanti Bankası ve TÜRSAK Vakfı'nın işbirliğiyle tam on yıldır çocuklara özel gerçekleştirilen Garanti Mini Bank Çocuk Filmleri Festivali'nin onuncusu; 15–16–17 Nisan tarihlerinde Adana, 25–26–27 Nisan tarihlerinde ise Mersin'de çocuklarla buluşuyor!
Küçük
sinemaseverlerin ebeveynleriyle birlikte, ücretsiz olarak filmleri izleyebileceği festivalde; gösterimler; Adana'da Büyükşehir Belediye Tiyatrosu, Mersin'de Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşecek.  Festival kapsamında gösterilecek filmler arasında, Sesler, Şehre İnen Kirpiler, Barış, Hain Köfteler, Denizdeki Köstebek, Balina Kadınlar ve Kış Geliyor gibi çocukların heyecanla izleyeceği filmler yer alıyor. Festivalde 9 yaş altı çocuklar için yapılacak film gösterimleri, önceki yıllarda olduğu gibi masalcı abla tarafından seslendirilecek.
23 Nisan'ı erken kutlamak için Adana ve Mersin de çocuk olmak vardı şimdi !Garantiyi 10 yıldır yaptığı bu başarılı girişiminden dolayı kutluyorum.Ve tüm çocukları film festivaline gitmelerini öneriyorum.

Hiç yorum yok: