11 Nisan 2013 Perşembe

ARİŞ PIRLANTA İLE SİZ DE " BİR MELEK TUTUN "

Ariş Pırlanta Meleklerin Işığı koleksiyonuyla "Bir Melek Tut"un, dilekleriniz gerçek olsun diyor.














Ariş Pırlanta, göklerin ışıklı elçileri meleklerin varlığını her an hatırlamamız ve dileklerimizi fısıldamanız için yepyeni ve benzersiz bir koleksiyon hazırlamış.  Kolleksiyona bayıldım.Özellikle deri ve ipli bileklik modelleri çok hoş.Meleklerin Işığı koleksiyonu, sevgiyi, şifayı, erdemi, gücü, şansı, bilgeliği, başarıyı ve nice güzel dilekleri taşıyan meleklerden ilham almış. Her biri farklı kanatlarla tasarlanan meleklerin pırlantalı altın ve altın çeşitleri bulunuyor. Melek tasarımlarının her birinde meleklerin görevleriyle ilgili semboller de yer alıyor.
 Sevgi ve huzur getiren Sevgi Meleği Cebrail, sağlık ve iyilik veren Şifa Meleği İsrafil, uyum ve düzen getiren Barış Meleği Mikail, dönüşümü ve başlangıcı temsil eden Huzur Meleği Azrail, bolluk getiren Bereket Meleği Ariel,ruhu geliştiren Bilgelik Meleği Zadkiel,cesaret veren Güç Meleği Sandalfon, yaşamınıza ışık ve güzellik getirmek için bizi bekliyor.
Kalbinizden geçen her dilek için siz de Ariş Pırlanta ile "Bir Melek Tut"un! Ariş Pırlanta'nın zengin koleksiyonları ve şık tasarımları tüm Ariş mağazaları ile www.e-aris.com adresinde biz bayanları bekliyor.





Hiç yorum yok: