22 Nisan 2013 Pazartesi

ÇOCUKLAR DA MODAYI TAKİP EDER !






23 Nisan geliyor. Çocuklarımıza bu bayramı en özel şekilde anlatmak ve onların coşkusuna ortak olmak için onlara küçük bir hediye  almaya ne dersiniz?Yeni sezon ürünlerin yavaş yavaş vitrinlerde yerini almaya başladığı şu günlerde küçükleri sevindirmenin de tam zamanı..Bence küçükler için yapılan ürünler bizimkilerden pekte farklı değil; hatta onların kinin daha da sevimli olduğunu söyleyebilirim.O zaman hep beraber 2013 kız ve erkek çocuk bahar ve yaz trendlerini inceleyelim:

2013 bahar ve yaz trendlerinde özellikle; kız çocuk ürünlerinde somon, yeşil, pudra ve pembe tonlarının daha çok olduğu, yüksek enerji yansıtan neon renklerin bolca kullanıldığı görülüyor.Sezonun öne çıkan ürünleri arasında polo yaka ve baskılı tişörtler, ince trikolar, kapriler, gömlek elbiseler ve ekoseli fırfırlı gömlekler yer alıyor. Ürünlerde kullanılan üç boyutlu aksesuarlar ve altın renkli düğmeler de bu sezon kız çocuklarını göz alıcı bir şıklığa kavuşturuyor.

Erkek çocuk ürünlerinde ise sezonun trend renkleri olan kırmızı, lacivert ve beyaz renkleri ağırlıkta. Sezonun yıldızı neon renklerin de sıkça kullanıldığı koleksiyonlarda kanvas pantolonlar, polo yakalı tişörtler, triko ve gömleklerle erkek çocuklara bu bahar ve yaz aylarında da hem rahat hem trend bir görüntü sunuyor.


Hiç yorum yok: