10 Nisan 2013 Çarşamba

2013 SAÇ MODELLERİ !

New York Moda Haftası'nın ardından tasarımlar kadar markaların tercih ettiği saç ve makyajlar da konuşuluyor. Bu yıl ,dağınık dalgalı saçları gibi bohem modeller yoktu sadece. Örgüler, süslü püslü topuzlar, dev kıvrımlar vardı.

70'lerin dalgaları

Saçlarınızın dolgun ve harika tamamen kabarık olması için bir parça saçınızı sarın, 15 dakika kadar beklettikten sonra saçlarınızı açın ve tarakla kabartın. Saçlarınızın hacimli, canlı, göz alıcı olması artık çok kolay.

Bohem dalgalar

İşte feminen bir dokunuş. Yaz sahillerine uygun bir saç stili. Doğal dalgalar ve saçların ön kısmından alınmış saçlarla yanlardan yapılan örgüler arka ortada birleşiyor. Çok titizlik gerektirmeyen bu model saçınızı daha dolgun gösterebilir.

Kırmızı at kuyruğu

Saç tasarımcıları kırmızının tonlarını kullanmaya bayılıyor. Bu defiledeyse saçlarda iki renk kullanımı dikkat çekiyor. Bu biraz çılgınca fakat bazı kadınların ilgisini çekebilir. Bunu sizde saçınızda uygulamak isterseniz önce saçınızı ense kısmından sıkıca toplayın, at kuyruğunuzu renklendirici saç spreyiyle boyayın. Futuristik saçlar artık sizin!

Şatafatlı saçlar

Saç tasarımcılarının çoğu genç kıza da önerdiği zarif bir model: Enseden topuz. Fakat bu düz bir topuz değil. Saçlarınızı topladıktan sonra at kuyrugunuzu örerek topuzunuzu bu şekilde tutturun. İşte size Çinli kadınların saçlarından ilham alınmış bir saç modeli.

Saç sanatı

Zor bir saç modeli gibi görünebilir fakat o kadar da değil. Orta boy saçları olan kadınların ilgisini çekecek bir model. Uygulamanız gereken bir kaç hareket var. Kremlediğiniz saçlarınızı arkaya doğru tarayın. İlk hamleniz arka ortadan olacak. X şeklini yaratmak amacımız. Saç uçlarınızı ensenizin orta kısmını hizalayacak şekilde içe doğru kıvırın.
Daha sonra saçlarınızın ön ve yan kısımlarından ayırdığınız iki tutamı x şekli oluşturarak arkaya uzatın ve tutturun.
Siz hangisini beğendiniz?Bu yaz uygulamayı düşündüğünüz modeli şimdiden seçin..Biri mutlaka size yakışacaktır.

Hiç yorum yok: