13 Kasım 2013 Çarşamba

VAKKO EŞARP KOLLEKSİYONU !










Kelebeğin Rüyası filmine sponsor olarak filmin tanıtımlarında özel eşarp tasarlayan
Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A.Ş  yi ve onun eşarp kolleksiyonunda ki muhteşem desenleri bir kere daha görelim istedim.
Vakko hazır giyim ürünleri üretimi ve satışı yapan bir şirkettir. Vakko’nun temeli, 1934’te Vitali Hakko tarafından Şen Şapka adıyla kullanılan, küçük bir şapkacı dükkanına dayanır. Şen Şapka Vakko’ya dönüştükten sonra Türk ipeği, pamuğu ve yünüyle eşarplar üretmeye başlar. Vakko’nun günümüzde de üretmeye devam ettiği ilk Türk emprimeleri için İstanbul, Kurtuluş’ta küçük bir ipek baskı atölyesi kurulur. Türkiye’de ilerleme ve yenilenme ortamının canlılığıyla harekete geçen Vakko, şapkalar, eşarplar ve emprime kumaşların yeterli olmadığını fark ederek hazır giyime yönelir. 
 Günümüzde Vakko’nun 13 ana mağazasının yanında, 3’ü yurt dışında olmak üzere 35 Butik Vakko mağazası ve Türkiye’ye yayılmış 76 Vakko Corner, 10 Vakko Outlet, 2 Vakko Wedding House, 2 Vakko Chocolate Butik, 2 Vakko Home, 3 Vakko Eşarp Corner, 10 Vakkorama, 2 V2K designers, 5 Vakkorama H20 mağazası bulunmaktadır.

2 yorum:

zuzu31 dedi ki...

rengarenkkkk , sen gibi...

Unknown dedi ki...

Blogumu beğenmenize çok sevindim. Siz de benim gibi renkleri sevdiğinize göre; rengarenk bir dünyada tüm renkleri hissederek yaşamanızı isterim.