27 Kasım 2013 Çarşamba

ESKİ ÇANTALARI YENİLEME !


İlk önce evdeki mevcut eski çantanızı yine evinizdeki dantel sehpa örtüsü ve diğer süslemeler ile birleştirmek ile başlayabilirsiniz. Dantel örtüyü çantanızın en uygun yerine şekildeki gibi yapıştırarak farklı bir tarz deneyebilirsiniz. Yada  artık eskiyen kemerlerinizi farklı bir yöntem ile birleştirip çanta yapabilirsiniz. Bunun için önce yedi tane kemeri belirleyin ve altı tanesinin toka kısımlarını çıkartın. ve onları silindir bir kutu etrafına yapıştırın. Ancak bağlantı yerlerine mıknatıs takmayı unutmayın sadece ortadaki kemeri tokalı bırakın ve bu sizin çantayı açmak için kullanacağınız anahtar olsun. İki tarafına da sap taktıktan sonra çantayı kullanmaya başlayabilirsiniz.


Evdeki örgü veya keçe ile hazırlanmış eski bir parçayı değerlendirmek isterseniz; Dikdörtgen şeklinde kestiğiniz parçayı kenarlarından dikdörtgen şeklinde katlatın dikin.ve ağız kısmına bir düğme dikerek kordonetle sabitleyin ve bu sayede çantanın kilidini de belirlemiş olursunuz.
İsterseniz ağzı açık olarak kullanabilir ve fermuar takarak da farklı bir model oluşturabilirsiniz.

Gelelim clutch tarzı çantalara ;evde kullanmadığınız bu tarz çantanızın üzerini boyayarak yeni bir model elde edebilirsiniz. Üzeri için ister piyano tuşları ister damalı veya geometrik şekillerde farklı boyama alternatifleri oluşturabilirsiniz. Zevkinize göre istediğiniz renk boyama ile bambaşka bir çantaya sahip olabileceksiniz.


Hiç yorum yok: