27 Kasım 2013 Çarşamba

İNCİ DERİ "WİNTER BLOOMS "KOLLEKSİYONU !

İNCİ DERİ'NİN TAK - ÇIKAR ÇİÇEKLERİ ! 






İnci Deri, kadının adeta ruhunu okşayan ve kendisini özel hissettirecek farklı tasarımları moda severlerin beğenisine sunmaya devam ediyor.Ve bu sezon da , başarılı tasarımcısı İpek Terzi’ye ait “Winter Blooms” özel koleksiyonunu 2013-2014 Sonbahar-Kış sezonunda ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.
Çiçek aksesuarların ve canlı renklerin hakim olduğu yeni koleksiyon, soğuk kış günlerinde adeta bahar havası estirecek.Kış çiçekleri ,sıcak süet tonları siyah, bordo, koyu kırmızı, kırmızı, mor ve saks mavisi ile birleşiyor “Winter Blooms” koleksiyonunu oluşturuyor.Bu sayede de biz bayanların bu kış tüm duyguları harekete geçiyor. 
Sadece 300 adet olarak üretilmiş özel kapsül ‘Winter Blooms’ koleksiyonu dört farklı ana temadan oluşuyor. Terzi’nin dört farklı çiçekten ilham alarak oluşturduğu tasarımda sivri burunlu stilettolar koleksiyona damga vuruyor. Her yaşa ve her zevke hitap eden ‘Winter Blooms’ Koleksiyonu’nda alçak ve yüksek platformlu, yarı açık düz platformuz ve V dekolte düz platformsuz sivri burun olmak üzere dört farklı sivri burunlu modeller bulunuyor.  
“Winter Blooms” koleksiyonunun en dikkat çelen yanı ise tak-çıkar çiçek aksesuarları. Gül, Gonca, Krizantem ve Gala’dan oluşan dört fark çiçeğin tokaları ayakkabıların ucuna, dekoltesine veya topuk yanına istenildiği zaman takıp çıkartılabiliyor. Bu sayede ayakkabılara çıkarılabilir olması ve süette iz bırakmaması ayakkabıyı iki farklı haliyle kullanmanızı sağlıyor. Koleksiyona uygun olarak tasarlanan çantalar ise daha sade ve düz portföylerden oluşuyor.



Hiç yorum yok: