30 Haziran 2014 Pazartesi

İŞYERİ KOMBİNLERİ !

 1*Bu kombin ile nude tonları ile nasıl şık olunabileceğini göstermek istedim.İsterseniz işyerinden çıktıktan sonra da eğlenceye geçebilirsiniz.
 2*Bu kombin ile siyahın asil şıklığı sizi kucaklıyor ve siyah-beyaz kombinler ile alt üst farklı karışımlar yaratabiliyorsunuz.
 3*Bu kombin ile Kırmızı vurucu etkisi ile sizi işyerinde gündüz yoğun çalışma temponuzdan kurtararak geceyi en etkili şekilde karşılamanızı sağlıyor. Ayrıca  kombinde kurtarıcı ve geceyi yakalayan parça olan kot pantalonu da unutmamak gerekir.
 4*Bu kombin ile soft bir geçiş yapılarak pudra  ve tonları sizi yoğun çalışma ortamından biraz uzaklaştırarak daha sakin bir düzene davet ediyor.Ama aksesuar detaylarından da görüldüğü gibi şıklığınızdan da ödün vermeden hem klasik hem şık nasıl bir kombin oluşturmanız gerektiği gösteriliyor.
 5*Bu kombin ile saks mavi ve toprak tonları birlikteliği yakalanarak klasik bir kombin oluşturuluyor.
6*Bu kombin ile de tamamen kahve ve leopar ile bir bütünlük sağlanıyor. ve pek çok kadın için vazgeçilmez bir detay olan leopar çok net olarak vurgulanıyor.Klasik şıklığın tüm detayları bir arada veriliyor.

Hiç yorum yok: