4 Nisan 2014 Cuma

EMİLİO PUCCİ'NİN BAHARI !








Emilio Pucci aslında gürleyen renk demektir.Onun moda anlayışını anlatmak, renkleri anlatmakla aynıdır.
Emilio Pucci; Floransalı İtalyan moda tasarımcısıdır. İlk tasarımları Reed College için kayak takımına takım tasarlamak oldu. Bu alandaki başarısı onu belki de bu günlere getirdi.1949 da ise mayo tasarlamak için çizgili modeller yerine çiçekli desenleri tercih ederek bir ilke imza atmış oldu. Daha sonra Roma'da bir butik açtı ve iç çamaşırı işine de girdi. Pucci bu işte de başarılı olunca hostesler için 1965 de kıyafet tasarlamaya başladı.
 Emilio başarılı bir modacı olmasının yanında başarılı bir de siyasetçiydi. Onun ölümünden sonra kızı işin geçti ve babasının kurduğu bu işletmeyi daha da büyüttü ve bugünkü başarılı moda evi haline gelmesini sağladı.
Yukarıda size Emilio Puccinin 2014 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırlanmış koleksiyondan abiye olarak gece rahatlıkla giyilebilecek olanları göstermek istedim. Tasarımlarındaki zerafeti ve renkleri kullanma becerisini tasarımlarında görüp de hayran olmamak elde değil.

2 yorum:

Nagehan dedi ki...

tasarımları çok beğendim blogun da çok güzelmiş bende beklerim http://bornova74.blogspot.com :) :) kendine iyi bak sevgiler

Unknown dedi ki...

Blogumu beğenip ,takip ettiğin için çok teşekkürler. İzleyiciler kısmına mail adresini yazarak bloğuma üye de olabilirsin.Sen de kendine iyi bak ,sevgiler...