9 Ocak 2014 Perşembe

ORJİNALİNE BENZER KIYAFETLER !


Yukarıdaki gibi siyah yakası kürklü bir kaban ve küçük bir clutch çanta ve siyah botlar siyah opak çorapla giyildiğinde ilk resimdeki etkiyi verecektir.


Desenli bir kazak ve bej renginde bir skinny pantolon spor şıklık için yeterli olacak ve bunu bir tek kısa düz bir bot ile tamamlayabilecek ve ilk resimdeki etkiyi yakalayabileceksiniz.


 Uzun gri bir oversize kaban siyah uzun bir çizme ve siyah bir kazak yada body sizin sokakta da ön planda olmanızı sağlayacak ve ilk resimdeki etkiyi yakalama fırsatına da kavuşmuş olacaksınız.

 Bu sefer beyaz yada kemik renginde bir kısa kaban ile kahverengi çizme sizde farklılık yaratacak, başınıza takacağınız bere ile de hoş bir hava yakalamış ve ilk resimdeki etkiyi bu  model ile oluşturmuş olacaksınız.

Yaz için deri mini bir etek ve aynı renk sandaletlerinizle spor şıklık yakalayacak renkli bir tshirt ile de kombininizi renklendirecek ve ilk resimdeki etkiyi de yakalamış olacaksınız.



Sıcak yaz günleri için ideal bir elbise her yerde bulunabilecek uzun gri-mavi bir elbise ve boynunuza da uzun bir kolye ile aksesuarınızı tamamlayabilecek ve ilk resimdeki etkiyi bu kombin ile oluşturabileceksiniz.

Hiç yorum yok: