26 Aralık 2013 Perşembe

PULLU- PAYETLİ GİYİM ÖNERİLERİ !


 1*BLUZ :Eğer giyiminizde sarı yani altın rengi bir bluzu gündüz kullanmak isterseniz; onu sıradan bir hale getirerek sadeleştirin. Bunun için yapmanız gereken bluzun altına kamuflaj bir pantolon ayağınıza sneakerslarınız ,üst olarak da  uzun bir hırka ile kombinlemeniz gerekir. Bu sayede sokakta rahatlıkla giyebileceğiniz bir kombin yaratmış olursunuz.


 2*PANTALON: Payetli bir siyah pantalonu gündüz giymek biraz cesaret gerektirir. Tüm bakışları üztünüzde hissetmemek için bu sefer leopar bir manto ile kombinleyin ve ayağınıza da kısa botlarınızla spor bir tarz yakalayın.


3*MİNİ ETEK: Kışın mini etek giymek için mutlaka kalın opak çorap tercih etmelisiniz. Ayağınıza da kombininizi biraz şıklaştırmak için bilekten bağlı bot giyebilirsiniz. Eteğiniz koyu renk bir etek ise üstüne açık tonlarda bir bluz seçin ve yukarıdaki benzeri salaş bir hırka ile de kıyafetinize renk katın.

 4*PİLELİ ETEK :Bu sefer tercihiniz pileli bir payetli etek ise sadece dikkati bel kısmına vererek belinize yine ışıltılı bir kemer takarak bir kombin yaratabilirsiniz. Ayağınıza da ten rengi bir ayakkabı ve yine  aynı tonlarda bir bluz ile sade bir şıklık oluşturabilirsiniz.



5*KALEM ETEK: Payetli bir siyah kalem eteği spor bir tarza dönüştürmek için üstüne ekose bir gömlek giymelisiniz. Gömleğinizi eteğinizin içine sokarak gömleğin spor havasını şıklaştırıp, payetli eteğin şık havasını da bu sayede sporlaştırabilirsiniz. Ayağınıza giyeceğiniz ayakkabı da evde ise  açık burunlu bir modelde sokakta ise bot gibi bir tarzda olabilir ve bu sayede her durumda kullanabileceğiniz bir kombin oluşturmuş olursunuz.

Hiç yorum yok: