28 Aralık 2013 Cumartesi

ORJİNALİNE BENZER KOMBİNLER -2 !






Yukarıdaki gibi deri biker ceketler ne  renk olursa olsun bu sezon çok moda.Sizde bu tarz bir  deri ceketi üst olarak kullanabilir ve altına etek olarak önü kısa arkası uzun  yeşil mini bir etekle kombinleyebilirsiniz. Tabii ki mini eteğin altına uzun çizme giyerek de  soğuk kış günlerinde mevsime uygun bir seçim yapmış olacaksınız.

Yukarıdaki gibi pembe rengi tercih ederek bu sezon moda olan rengi kıyafetinize taşımış olacaksınız. Kazakta ve etekte pembe giymek için bu rengi farklı bir renk ile kombinleyin. Mesela siyahla. Kolye olarak da  buna uygun bir model ve renk seçerek siyah çantanız ile seçiminiz daha da zenginleştirebilirsiniz.


Yukarıdaki gibi dökümlü ve uçuş uçuş elbiseler mevsim kış olsa da  siyah çizmeler ile sizi çok cool bir havaya sokacaktır.Bu tarz bir kombin ile her ortamda farkedileceksiniz.


Yukarıdaki gibi siyah salaş bir pantolon üzerine anvelop puantiyeli bluz ile pantalona hareket katabilirsiniz. Ayağınıza  burnu açık botlarınızı  giyebilir ve rahat bir şıklık yakalayabilirsiniz.


Yukarıdaki gibi elektrik mavi bir kombin ile elbise ve ceket kombininizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı olarak da  düz bir bot ile spor bir şıklık  yakalayacaksınız. Elinize de mavi portföy çanta  ile günlük olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kombin yaratmış olacaksınız.

Hiç yorum yok: