27 Aralık 2013 Cuma

ORJINALİNE BENZER KOMBİNLER-1 !


Yukarıdaki gibi mavi ve siyahı kombin yapacaksanız dantel bir mavi bluz ve siyah kalem etek ve siyah bir el çantası orijinal kombine uyumlu yeni bir kombin yaratmanızı sağlar.


Yukarıdaki gibi çiçekli bir elbise hemen her yerde bulabileceğiniz tarzdadır. Bunu aksesuar olarak deri eldivenlerle ve kısa siyah botlarla kombinleyebilir ve saçınıza da siyah çiçeklerden oluşmuş bir bant takabilirsiniz .Bu sayede orijinal kombini yakalayabilirsiniz.


Yukarıdaki gibi bir ekose elbise bu sezon çok moda.Ekose şıklığını yaşayabilmeniz için bu tarz bir elbiseyi siyah çizme ve yine siyah-kırmızı bir kabanla kobinlerseniz ilk modeldeki gibi bir şıklığı yakalamış olursunuz.


Yukarıdaki gibi jakarlı kumaşlarla oluşturulmuş bir pantolon sadece siyah  bir kazakla bile sizi çok şık yapacaktır.Altına da ince topuklu bir ayakkabı yada daha spor bir kombin için botları tercih edebilir ve ilk modeldeki görünümü yakalayabilirsiniz.


Yukarıdaki gibi beyaz her daim moda. Pantalon ve bluzu aynı renk seçerek tek renk kombin yapabilirsiniz. Ayakkabı olarak kısa botlarınız ve der bilekliğiniz ile günün trenlerini takip edebileceksiniz.

Hiç yorum yok: