18 Aralık 2013 Çarşamba

AYAKKABI TASARIMI :JEAN MİCHEL CAZABAT





 











 







 
Jean- Michel Cazabat 2013 Sonbahar Modasında günümüzün modern ve çok yönlü bir kadınını giydiriyor. ve New York merkezli tasarımcı, gündüz için rahat ayakkabıları ve akşam için ise sofistike tarzdaki ayakkabıları tasarlıyor. 

Koleksiyonda, bu sonbahar / kış koyu renkleri vurgulayarak gothik bir tavır ile siyah ve grilere ağırlık vermiş. Ayrıca bordoyu da bu sezon moda olarak çok kullanmış. Ve punk rock döneminden ilham alarak kolleksiyonuna siyah deri özellikleri ile yeni bir görünüm katmış. Kullandığı metaryallerde ise doku ve kumaş olarak daha çok kadınsı ve sofistike bir tavır ile  tüvit , kadife, barok saten , metalik timsah gibi egzotik derileri kullanarak, ayrıntılı ve metal dokunuşlar ile de detayları daha da belirginleştirmiş. 

Jean - Michel Cazabat’un bu kolleksiyonunu çok beğendim.Hem günümüz kadınının sofistike yönünü ortaya çıkartarak ;hem akşam ;hem, gündüz veya hafta sonu giymek için hoş bir koleksiyon oluşturmuş. Yukarıda size onun ünlü ”Ella” modeli ve bu modeli severek giyen ünlü sanatçıları göstermek istedim.



Hiç yorum yok: