15 Mart 2013 Cuma

YOĞURTLU-TAVUKLU PASTA


Yoğurtlu-tavuklu pasta
Malzemeler:Yarım haşlanmış tavuk,1 paket tost ekmeği,1 paket süzme yoğurt,yeşil soğan,dereotu,turşu

Yapılışı:Tost ekmekleri kenarları kesilerek düzgün bir tabağa istediğiniz şekilde dizilir,üstleri haşlamış olduğunuz tavuk suyu ile hafifçe ıslatılır.Üzerine içi için hazırladığımız haşladığımız tavuklar didiklenerek,dereotu,yeşilsoğan ve süzme yoğurtla karıştırılır.Tost ekmeklerinin üzerine bir kat malzeme bir kat ekmek olacak şekilde sürülür.En üste süzme yoğurt sürülerek sıvanır.En üstüne de turşu ve dereotu ile süslenir.Çok hafif ve kolay bir tarif .Afiyet olsun!






Hiç yorum yok: