28 Temmuz 2014 Pazartesi

SEYAHAT EDERKEN 8 KURAL !


1*Öncelikle seçeceğiniz valizin kişiliğinizi yansıttığını unutmayın ve bu nedenle sizi yansıtan bir valiz seçin.

2*Seyahatiniz için neleri alacağınızı yada seyahatiniz boyunca gezdiğiniz yerlerle ilgili not almanız gerektiğinde yanınızda mutlaka bir not defteri bulunması iyi olur.

3*Seyahatiniz boyunca sizi sıkmayacak ve içinde rahat hareket edeceğiniz pamuklu bir elbise size büyük kolaylık sağlayacaktır.

4*Seyahatiniz için yanınıza ayağınızı rahat ettirecek ve sıkmayacak bir düz ayakkabı almak doğru bir tercih olacaktır.


5*Seyahatinizde yolculuk sonrasında yorgun gözlerinizi örtecek büyük kenarlı bir gözlük size en uygun aksesuar olacaktır.

6*Seyahatinizi yaparken şıklığınızdan da ödün vermeyin.Ama aksesuarınızın kaybolsa da önemsemeyeceğiniz türden yaz ruhunu yansıtan renkli ama çok değerli olmayan bir cinsten seçilmesi en uygunu olacaktır.

7*Seyahatinizde çok ağır kokular sizi tüm seyahat boyunca rahatsız eder ama hafif çiçek kokuları ile daha doğal ve fresh bir havayı yakalamış olursunuz.



8*Seyahatiniz için asla unutmamamız gereken en önemli detay da seyahat için kullanacağınız valizinize ekleyeceğiniz isim etiketidir. Bu sayede valizinizin uçak yad otobüs ne olursa olsun kaybolma riskini ortadan da kaldırmış olursunuz.

Hiç yorum yok: