19 Temmuz 2014 Cumartesi

MAKYAJ ÇANTANIZ !






 


Biz kadınlar makyajı çok severiz.Kendimizi sürekli canlı göstermek içinde gün içerisinde de makyaj malzemelerine başvurarak makyajımızı tazeleriz. Bu nedenle makyaj çantamızı da sürekli yanımızda tutarız.Peki makyaj çantamıza hangi makyaj malzemelerini koymalıyız ?
 Ruj:Makyaj çantanızın en önemli parçası rujunuz olmalıdır. Kullanım yerine göre parlatıcılı rujlar yada mat rujlar tercih edilebilir.
Allık:Gün içerisinde her an canlı ve sağlıklı görünmenizi sağlayacak allığınızıda makyaj çantanızdan ayırmamalısınız.
Far :Makyajın vazgeçilmezidir.Küçük boyuttaki 4'lü far paletiniz mutlaka çantanızda  olsun.
Pudra:Gün içinde yüzünüzdeki parlamayı gidermek ve mat bir görünüm elde etmek için pudraya ihtiyacınız olacak. Mutlaka çantanızda renkli bir pudra olmalıdır.
Kapatıcı:Cildinizde kusursuz bir parlaklık ve düzgün bir görünüm sağlamak için gereklidir.Tüm leke ve izleri kapatarak kusursuz bir görünüm sağlar.
z Kalemi:Sabah sürdüğünüz göz kaleminiz akabilir ve çok da hoş olmayan bir durum oluşturabilir bu nedenle makyaj çantanızdan göz kaleminizi eksik etmeyin.
Maskara:Makyajınızın olmazsa olmazıdır.Maskara ile kirpiklerinizi daha dolgun ve hacimli göstererek bakışlarınıza daha etkili bir bakış kazandırabilirsiniz.
Cımbız :Unutulmuş ve yeni çıkmaya başlayan tüylerin alınması için gerekebilir.
Temizleme Mendilleri: Gün içinde yaptığınız makyaj hatalarını düzeltmek isterseniz bu mendillere ihtiyacınız olacak. Bu mendiller aynı zamanda anti alerjik olmalı ve her cilt tipi kullanabilmelidir.
Makyaj fırçaları: Makyajınızın bir parçası olan ve onlarsız asla doğru makyajın uygulanamayacağınız makyaj fırçaları da makyaj çantanızın vazgeçilmezi olmalıdır.Ancak dikkat etmeniz gereken detay  en azından 2-3 haftada bir fırçalarınızın temizlenmesi gerektiğidir.

Hiç yorum yok: