12 Eylül 2014 Cuma

FNO NEDİR ,NE DEĞİLDİR?






Fashion's  Night Out nedir sorusunun bence pek çok cevabı var. Bunların ne olduğunu merak ediyorsanız size aşağıda FNO u kısa başlıklar halinde anlatmak isterim.

1*FNO Eğlencedir.Müzik dans,yemekler,içkiler ve arkadaşlarla geçirilen eğlenceli bir partidir.
2*FNO Keşiftir.Moda ve alışveriş için eskiye ait tüm alışkanlıklarımızı değiştirmek için çok iyi bir keşif gezisidir.
3*FNO Süprizdir.Bu özel geceye özel düzenlenen Hazine Avı adlı yarışma ile sponsor firmalardan kazanacağınız pek çok sürpriz de sizi bekliyor.
4*FNO Sokaktır. Sokağın ruhunu en iyi yansıtan Bağdat caddesi,Abdi İpekçi Caddesi ve İstinye Parktaki Markalar caddesi herkesi sokağa ve alışverişe davet ediyor.
5*FNO Organizasyondur.Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan her yıl değişik konsepti ile dikkat çeken çok büyük bir organizasyondur.
6*FNO Ortaklıktır.Her yıl giderek daha da büyüyen bu ortaklıkta Birleşmiş Markalar Birliği,Parekendeciler Derneği gibi büyük pek çok kuruluş bu organizasyona ortak olarak çalışmalarını yürütür.
7*FNO Yaratıcılıktır.O geceye özel düşünülerek oluşturulan yaratıcı bir fikirle doğmuş  ve daha pek çok yaratıcı fikrinde canlanarak gecede  hayat bulduğu bir gösteri meydanıdır.
8*FNO Alışveriştir.Sadece o geceye özel düşünülen indirimli alışveriş yapma imkanı ile diğer tüm değerlerinin ötesinde bence en önemli öğesi olan satış ve alışveriş misyonu olan ve ekonomiyi canlandıran büyük ve çılgın bir alışveriş gecesidir.

Hiç yorum yok: