15 Mart 2014 Cumartesi

MUTFAK YENİLERKEN !

 
 
Mutfaklar biz bayanların neredeyse bütün günümüzün geçtiği mekanlar oluğu için ferah ve soft olmalı ve açık renklerden oluşmalıdırlar.
 
Genelde beyaz ve açık tonlarda seçilmiş bir mutfağı hareketlendirmek için bir masa ve renkli sandalyeler çok uygun aksesuarlardır.

 
Mutfak tezgahları hijyen açısından her zaman önemlidir. Bu nedenle hep temiz ve düzenli olmalıdır. Tezgahınızda ne kadar az eşya var ise mutfağınız o kadar temiz duracaktır.

 
Mutfağınıza alacağınız aksesuarların biri de lambalardır. Seçeceğiniz lambalar mutfağınıza uygun olarak  cam ve metal olabilir ve cesur seçimler ile mutfağınız çok modern bir havaya bürünebilir.

Mutfak tezgahlarınız akriklik olursa hem daha kullanışlı olur hem de uzun yıllar hiç bozulmadan kullanabilirsiniz. Yere  de hasır tarzı bir halı seçerek çabuk kirlenen mutfağınızın temizlenmesini de kolaylaştırmış olursunuz.


Ve diğer aksesuarlar; Bardak, tabak, kaşık, çatal gibi detaylar sizin seçiminize kalmış detaylardır. Ama aksesuarları renkli seçerek mutfağınıza hareket katabilirsiniz.

 
 En sonda ;Mutfağınızın bir ruhu olduğunu asla unutmayın onu canlı tutmak ve bu mekanı yaşanır bir yer yapmak için onu bitkilerle süsleyin .

Hiç yorum yok: